|
Обрежување да или не? |
Внеси реплика | страница <12345 8> |
Автор | |
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne znam dali lekarot go napravil strucno, iako rizik od infekcija ima vo sekoja rana |
|
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
|
sweet angel
Сениор Регистриран: 30.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne znam ni jas,bi trebalo da e strucno.a mozebi i zeznale nesto ,kojznae.a infekcija nemase.pozdravce
|
|
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
whatever toj e sega dobar .pozdravce
|
|
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
|
polval
Група Регистриран: 23.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 51 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Obrezuvanje ne.
Se somnevam deka so obrezuvanje se postignuva pogolema higiena. Pogolema higiena se postignuva so koristenje sredstva za higiena, sto pocesto toa podobro.
|
|
sweet angel
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne se somnevaj,definitivno se postignuva podobra higiena,zatoa sto ne postoi kozickata kade mozat da se sobiraat bakterii.pozdrav
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
* Помал ризик за инфекции на мочните канали.
* Помал ризик за редок облик на рак на пенисот. * Нешто помал ризик за добивање на сексуално преносливи болести (СПБ). * Полесно се одржува хигиена на пенисот. * Помал ризик за карцином на грлото на матката кај партнерките на обрежаните мажи. ....i podolg seksualen odnos!zatoa zenski,ne se tumarajte vamu-tamu,tuku izberete go najdobroto od Makedonija |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
sweet angel
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prodolzuvanjeto na seksualniot odnos se dolzi na toa sto glavickata prestanuva da bide tolku cuvstvitelna.toa mozebi e dobro za zenskite,no ne znam dali e i za maskite.pozdrav
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..da mene mi e ubavo...
|
|
|
|
sweet angel
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da da znam deka ti e ubavo,samo sigurna sum deka zadovolstvoto e namaleno
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma ko voli nek izvoli
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сунетот ќе го обреже фондот за здравство, ако се усвои тоа барање за трошоците. |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..od kade i sigurna..kako mozes ma......
|
|
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е,ај сега...од кај ви е идеата дека со обрежувањето се намалува задоволството?
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a zamislete samo kako izgledalo obrezuvanjeto vo kameno doba .... horor pa uste ako na toj sto vrsel obrezuvanje mu se tresele racete .... c c c c c cc c c cc ......
|
|
Внеси реплика | страница <12345 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |