IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Форум & реалност
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Форум & реалност

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 53>
Автор
Порака
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2008 во 21:33
Originally posted by fiks fiks напиша:

sea sakav da bidam ljubezen,abe mnogu ljubezen ama mamamd me skina vo koren.....
mamicke abe ne se plashi ti od mene.....ja su si ljubezen i vo realnosta..aj da ne bida mnogu ovde ljubezen oti ke me sfati nekoj pogreshno...

... edno e pravdoljubecголема%20насмевка...drugo e "ljubezen lepiusta"... ama so tie ne se r`ckam... gi ostavam sami da si padnat vo dupkata shto ja kopaat...
... jas muabet pravam (goltnav bukvi od trema a moram da popravam, za toa me plakaatголема%20насмевка) so onie намигнување...shto me jadat ko lepce za rabotnoto vreme... auuu derman da se nemaголема%20насмевка... koga vadam pari se si mislam... e sega намигнување...ke rece... mnogu...4 saati rabota... смеење i mi se razubavuva denot... se raspolozuvam...kolku da bev tmurna...

Изменето од mamamd - 12.Септември.2008 во 21:39
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2008 во 21:35

za mojata mamicka.....
a tie mentalni vampiri se mamicke.....samo ignoriraj gi..
ke poludat sami na kraj..
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
marijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Јули.2006
Поени: 8066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2008 во 22:48
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

... prijatelite... vo realnosta ili na forumot si gi birame... po niv se prepoznavame... verojatno postoi nekoja sila na privlecnost... so nekoi mozebi polemizirame poostro...no toa ne znaci deka ne gi pocituvame... licno...sekogash se plasham od onie...mnogu...mnogu ljubeznite...

100% se soglasuvam
"recycle your mind"
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Септември.2008 во 02:38
koga forumot bi imal vrska so realnosta...
mnogu malku ke ima forumdziii.....

Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Септември.2008 во 03:10
Originally posted by којсумјас којсумјас напиша:

koga forumot bi imal vrska so realnosta...
mnogu malku ke ima forumdziii.....

Не те разбрав...
Мислиш дека форумот нема врска со реалноста?...
Или мислиш дека кога секој форумџија во реалноста би бил тоа што е (или сака да биде) на форум, тогаш форумот веќе не би бил интересно место за размена на мисли... за тепање време... за културен и некултурен “натпревар“ меѓу форумџиите... за шмекање... за едукација... за празнење... (во зависност од тоа кој како го сфаќа)...збунетост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Септември.2008 во 03:14
koga sekoj forumdzija bi bil toa sto e vo realnosta.....
neli forumot gubi smisla...????
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Септември.2008 во 03:20

Зависи во што ја гледаш смислата на форумот...

Или како ја доживуваш... и рефлектираш... твојата реалност...

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Септември.2008 во 03:22
mislis deka nekoj iskreno ke reflektira svojara realnost...
na forum...
i ke se pretstavi onakov kakov sto e..?????
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Септември.2008 во 03:28
А зошто да не?..збунетост
Притоа не мислам на давање име и презиме, брачна состојба, конто на сметка или број на кондури...намигнување
Иако, и тоа го има...
Секој по нешто рефлектира од својата реалност... свесно или несвесно... намерно или ненамерно... секој... на свој начин...голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Септември.2008 во 03:32
sekoj se pretstavuva taka kako sto saka da bide ...
vo realnosta...
ne poveke od toa.....
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Септември.2008 во 03:40
Значи, секој зад својата маска...збунетост
Пред да седнеш на компјутер, монтираш форумски имиџ и почнуваш...
Влегуваш во земјата на чудата...
А ти си Алиса...
И се е можно...збунетост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Септември.2008 во 03:43
ne bas....
ama se prasuvam...
zosto nekoj realnosta bi ja prenesuval na forum...
ako ja ima e bez toa...
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Септември.2008 во 03:52
Ако мислиш на реалност... секојдневен живот... можеби на некој му е убава реалноста... или неубава... а нема со кој да ја сподели... па тука си го нашол чарето... или му е поубав овој начин на дружење... отколку оговарање со кафе кај комшиката...голема%20насмевка
Јас повеќе мислев на реалноста... од аспект на нашите карактери... од аспект на нашето вистинско и виртуелно “лице“... од аспект на нашето однесување на форум... збунетост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Септември.2008 во 03:57
Форум & реалност
виртуелно “лице и вистинско
или грешам...??
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 53>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.