|
Форум & реалност |
Внеси реплика | страница <1 678910 53> |
Автор | |
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... edno e pravdoljubec...drugo e "ljubezen lepiusta"... ama so tie ne se r`ckam... gi ostavam sami da si padnat vo dupkata shto ja kopaat... ... jas muabet pravam (goltnav bukvi od trema a moram da popravam, za toa me plakaat) so onie ...shto me jadat ko lepce za rabotnoto vreme... auuu derman da se nema... koga vadam pari se si mislam... e sega ...ke rece... mnogu...4 saati rabota... i mi se razubavuva denot... se raspolozuvam...kolku da bev tmurna... Изменето од mamamd - 12.Септември.2008 во 21:39 |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za mojata mamicka..... a tie mentalni vampiri se mamicke.....samo ignoriraj gi.. ke poludat sami na kraj.. |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
marijana
Сениор Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
100% se soglasuvam
|
|
"recycle your mind"
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga forumot bi imal vrska so realnosta...
mnogu malku ke ima forumdziii..... |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не те разбрав...
Мислиш дека форумот нема врска со реалноста?...
Или мислиш дека кога секој форумџија во реалноста би бил тоа што е (или сака да биде) на форум, тогаш форумот веќе не би бил интересно место за размена на мисли... за тепање време... за културен и некултурен “натпревар“ меѓу форумџиите... за шмекање... за едукација... за празнење... (во зависност од тоа кој како го сфаќа)...
|
|
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga sekoj forumdzija bi bil toa sto e vo realnosta.....
neli forumot gubi smisla...???? |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зависи во што ја гледаш смислата на форумот... Или како ја доживуваш... и рефлектираш... твојата реалност... |
|
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislis deka nekoj iskreno ke reflektira svojara realnost...
na forum... i ke se pretstavi onakov kakov sto e..????? |
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А зошто да не?..
Притоа не мислам на давање име и презиме, брачна состојба, конто на сметка или број на кондури...
Иако, и тоа го има...
Секој по нешто рефлектира од својата реалност... свесно или несвесно... намерно или ненамерно... секој... на свој начин...
|
|
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekoj se pretstavuva taka kako sto saka da bide ...
vo realnosta... ne poveke od toa..... |
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи, секој зад својата маска...
Пред да седнеш на компјутер, монтираш форумски имиџ и почнуваш...
Влегуваш во земјата на чудата...
А ти си Алиса...
И се е можно...
|
|
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne bas....
ama se prasuvam... zosto nekoj realnosta bi ja prenesuval na forum... ako ja ima e bez toa... |
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако мислиш на реалност... секојдневен живот... можеби на некој му е убава реалноста... или неубава... а нема со кој да ја сподели... па тука си го нашол чарето... или му е поубав овој начин на дружење... отколку оговарање со кафе кај комшиката...
Јас повеќе мислев на реалноста... од аспект на нашите карактери... од аспект на нашето вистинско и виртуелно “лице“... од аспект на нашето однесување на форум...
|
|
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Форум & реалност
виртуелно “лице и вистинско или грешам...?? |
|
Внеси реплика | страница <1 678910 53> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |