|
Суеверие |
Внеси реплика | страница <1 910111213 22> |
Автор | |
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Site sto se raduvaat na cageri...neka slusaat antena5
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e ova so menzisov ne su go znael be majkata...auuu imalo i takvo neshto....
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ne sum sueverna ama koga srekjavam pop... si vikam...pu pu baksuz... a crna macka ako mi presece patot... cekam nekoj drug da pomine prv... shto e sigurno ...sigurno......
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas od cukanje vo drvo ja iskrsiv policava zasto non-stop crni misli mi se motaat.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe ko bev na 3-4 godini mnogu placev noke..ke se razbudev i posle nikoj ne spieshe dva sati najmalku....
i me odnesoa kaj edna zena,i me sedna na prag od soba, i sol neshto paleshe,pa so noz maftashe i vidi majkata posle ne placev.... e sea jali od to jali od neshto drugo,abe tie japerishtata abe ne dojdoa pojke.... mi pomina |
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova ke i "go odnesam" na koleshkata... bajagi od prvacinjata i placat... ...
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...redno bi bilo pokraj veroispoved(veronauka de...)vo ucilistata ,t.e. vo obrazovniot proces da se vovedat i casovi po gatanje i crni magii..!bar za ova ima kadar kolku sakas...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..kade?...
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си имало грч во мешето, како и секое мало детенце, па ти поминало...Сите дечиња периодично ги болат мешињата од не секогаш јаснои причини.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..mu propadnal papokot! zatoa go bolelo meseto,pa moralo sveka za palat ..i.t.n.
|
|
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бајам од уроци!!!
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..."poprskuvam".. od maler!
Изменето од zagor - 12.Септември.2008 во 21:50 |
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama grcot traeshe mare tro podolgo...abe moze i toa da bilo...ama samo navecer se aktivirashe grcot,posle polnok
abe neka ide se upm...shto mu se sekira ja za to sea,,,ic ne mi e gajle...a i ne veruva vo takvi gluposti i trakatanci... a moze i bilo plasebo efekt....to ke da e be.. |
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Боцкам вуду кукли
|
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |