IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Суеверие
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Суеверие

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 22>
Автор
Порака
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2008 во 21:04
Site sto se raduvaat na cageri...neka slusaat antena5
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2008 во 21:05
e ova so menzisov ne su go znael be majkata...auuu imalo i takvo neshto....
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2008 во 21:08
...ne sum sueverna ama koga srekjavam pop... si vikam...pu pu baksuz... a crna macka ako mi presece patot... cekam nekoj drug da pomine prv... shto e sigurno ...sigurno...голема%20насмевка...
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2008 во 21:11
Jas od cukanje vo drvo ja iskrsiv policava zasto non-stop crni misli mi se motaat.
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2008 во 21:13
abe ko bev na 3-4 godini mnogu placev noke..ke se razbudev i posle nikoj ne spieshe dva sati najmalku....
i me odnesoa kaj edna zena,i me sedna na prag od soba, i sol neshto paleshe,pa so noz maftashe i vidi majkata posle ne placev....
e sea jali od to jali od neshto drugo,abe tie japerishtata abe ne dojdoa pojke....
mi pomina
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2008 во 21:35
газење%20од%20смеењеova ke i "go odnesam" na koleshkata... bajagi od prvacinjata i placat... газење%20од%20смеење... 
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2008 во 21:39
...redno bi bilo pokraj veroispoved(veronauka de...)vo ucilistata ,t.e. vo obrazovniot proces da se vovedat i casovi po gatanje i crni magii..!bar za ova ima kadar kolku sakas...
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2008 во 21:40
..kade?...
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2008 во 21:46
Originally posted by fiks fiks напиша:

abe ko bev na 3-4 godini mnogu placev noke..ke se razbudev i posle nikoj ne spieshe dva sati najmalku....
i me odnesoa kaj edna zena,i me sedna na prag od soba, i sol neshto paleshe,pa so noz maftashe i vidi majkata posle ne placev....
e sea jali od to jali od neshto drugo,abe tie japerishtata abe ne dojdoa pojke....
mi pomina

Си имало грч во мешето, како и секое мало детенце, па ти поминало...Сите дечиња периодично ги болат мешињата од не секогаш јаснои причини.
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2008 во 21:48
..mu propadnal papokot! zatoa go bolelo meseto,pa moralo sveka za palat ..i.t.n.
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2008 во 21:49
Бајам од уроци!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2008 во 21:50
..."poprskuvam".. od maler!

Изменето од zagor - 12.Септември.2008 во 21:50
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2008 во 21:51
ama grcot traeshe mare tro podolgo...abe moze i toa da bilo...ama samo navecer se aktivirashe grcot,posle polnok

abe neka ide se upm...shto mu se sekira ja za to sea,,,ic ne mi e gajle...a i ne veruva vo takvi gluposti i trakatanci...
a moze i bilo plasebo efekt....to ke da e be..
неколку жолти ракии.

Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2008 во 21:51
Боцкам вуду кукли
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 22>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.