IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Форум & реалност
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Форум & реалност

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 53>
Автор
Порака
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2008 во 13:15
Sekoj e dojden ovde so nekoi navidum pritaeni ocekuvanja. Najcesto se smetame mnogu pametni i preku pisaniot zbor se nadevame na dominacija i slavopojki sto gi nemame nikade vo sekojdnevniot svet
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2008 во 13:37
... nekoj moze tuka i Lovorov venec da dobie...arno ama vo realnosta... moze...samo ako ja odbral soodvetnata strana...намигнување...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2008 во 13:45
Zavisi koja strana od zakonot ja odbral, tolku i uspesen ke bide
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2008 во 02:31
shoznam iskreno za forumive i chatoive...sekako ima dosta glumenje, a i na mislenje sum deka lugeto na forum se najchesto toa sho nemozat da bidat vo realniot zivot, megutoa za edna rabota sum veke siguren...blogovive, stanava nov moderen spomenar(poleka ama sigurno ke gi ubijat forumite), sho na vremeto nekoi pishuvaa, eden vid na elektronsi zapis na mislite nashi...toa e toa...sekako razlikuvam dva tipa na forumdzii, ednite se navistina za ozbilno druzenje pa duri i dlaboko se ubedeni deka taka ke se druzat-omazat/ozenat...a drugiot tip e neseriozen dosta profil na luge na forum samo, koi sho samo niz taa prizma gledaat tepanje vreme zabava i sekako seir...

jas lichno, mnogu sum razlichen vo zivo...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2008 во 10:18
Blogovite se nepregledni, a nikoj nema visak vreme
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2008 во 13:28
Originally posted by ...Well... ...Well... напиша:

shoznam iskreno za forumive i chatoive...sekako ima dosta glumenje, a i na mislenje sum deka lugeto na forum se najchesto toa sho nemozat da bidat vo realniot zivot, megutoa za edna rabota sum veke siguren...blogovive, stanava nov moderen spomenar(poleka ama sigurno ke gi ubijat forumite), sho na vremeto nekoi pishuvaa, eden vid na elektronsi zapis na mislite nashi...toa e toa...sekako razlikuvam dva tipa na forumdzii, ednite se navistina za ozbilno druzenje pa duri i dlaboko se ubedeni deka taka ke se druzat-omazat/ozenat...a drugiot tip e neseriozen dosta profil na luge na forum samo, koi sho samo niz taa prizma gledaat tepanje vreme zabava i sekako seir...

jas lichno, mnogu sum razlichen vo zivo...

....аплауз....големо%20гушкање...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2008 во 13:41
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Blogovite se nepregledni, a nikoj nema visak vreme

kaj mene na blog ima peku 30 000 zirkanja za pola godina, a mislam deka kaj Lady Satory imashe edno vreme na blog poveke od 50 000 posetenost, kaj sveziot na humor ima veke preku 80 000 a nisho posebno ne se blogovite-samo poezija e ili humor prikazni , se povishe sum na mislenje deka lugeto na forumive, go chitaat onoj i toa sho im se dopaga...

samo za sporedba, blogovite vo amerika,, na slavnite lichnosti se hit, od koa se pojaviva...lugeto ednostavno gi snema od forumite...znachi se toa se pretvori vo eden chovek-mini forum, sekoj den idat tamu i se razgovara isto kao na forum, i edvaj chekaat da napishe sopstvenikot nesho tamu...

Изменето од ...Well... - 12.Септември.2008 во 13:42
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2008 во 14:14
Jas sum istata i vo zivo,nisto ne glumam niz syberov...
Koj me poznava in live bi go potvrdil istoto...
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2008 во 14:24
epa super, produzi taka...samo

toa e toa sho ja go kazav, ima luge koi sho seto ova go svakaat mnogu ozbilno, a ima i luge koi sho ne go svakaat toa zdravo za gotovo, zavisi od namerite za koi sme tuka...no, koj e vo pravo, nikogash nema da znaeme, zatoa sho sekoj ima svoi potrebi i nachin na razmisluvanje, a sekako nikade ne pishuva deka kako i na koj nachin bi trebalo da se odnesuvame na forum...

poshtuvam serioznost na nauchno edukativnite forumi, kako sho se odredeni zatvoreni forumi od nekoja struchna oblast ili edukativen karakter, -fizika-literatura-emigracija, i poshtuvam, tamu sum dosta seriozen i koncizen vo pishuvanjata, megutoa na zabavnive forumi sum zabavenсреќа

Изменето од ...Well... - 12.Септември.2008 во 14:24
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2008 во 14:26
......a kolku e bitno i dali voopsto e bitno koj se krie pozadi nikovite......vo ova denesno vreme ,so ova tempo ,forumov doaga eden vid "izduven ventil".....kade sto moze da si kazeme se,nadevajki  se deka barem tuka nikoj nema da ne analizira.....голема%20насмевка

...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2008 во 14:28
mene?...voopshto ne mi e bitno toa, mozebi mi e bitno vo nekoj moment da isteram pravdina nekoja, ali za drugoto...chab me gabri iskreno kazano...i ushte ednashka, da dosta e zavodliva ovaa rabota, ne dava leb-ama moze da vi go zeme, ako zabegate...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2008 во 21:05
... prijatelite... vo realnosta ili na forumot si gi birame... po niv se prepoznavame... verojatno postoi nekoja sila na privlecnost... so nekoi mozebi polemizirame poostro...no toa ne znaci deka ne gi pocituvame... licno...sekogash se plasham od onie...mnogu...mnogu ljubeznite...
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2008 во 21:09
sea sakav da bidam ljubezen,abe mnogu ljubezen ama mamamd me skina vo koren.....
mamicke abe ne se plashi ti od mene.....ja su si ljubezen i vo realnosta..aj da ne bida mnogu ovde ljubezen oti ke me sfati nekoj pogreshno...
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2008 во 21:14
Originally posted by fiks fiks напиша:

sea sakav da bidam ljubezen,abe mnogu ljubezen ama mamamd me skina vo koren.....
mamicke abe ne se plashi ti od mene.....ja su si ljubezen i vo realnosta..aj da ne bida mnogu ovde ljubezen oti ke me sfati nekoj pogreshno...

...eee,de..ne se plasi ti odma,ne mislese taa na tebe!..samo go pocituva mislenjeto na drugite..
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 53>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.