|
...Идивиди Клуб на политички фајтери... |
Внеси реплика | страница <1 2223242526 295> |
Автор | |||
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Незнам за чии газ збориш, ама знам дека твојот е под кирија... |
|||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Koga ja vidov prvata recenica se zamisliv, vtorata recenica gi razjasni rabotite, samo sto trebale da stojat obratno. |
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a sto e tuka cudno ????? ... sto covekot kaza deka pokraj Makedonija ce naviva i za srbija ???? ...... a da kazese nekoj deka pokraj Makedonija ce naviva za francija na primer , ce ti bese li toa cudno ?????
Изменето од miroslav_g8 - 11.Септември.2008 во 17:41 |
|||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Cudno e sto covekot pokraj SRBIJA naviva za MAKEDONIJA vo toa sum 100% ubeden. |
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a zarem e toa so zakon zabraneto ili regulirano??? nisto cudno i ako e ... so kakva brzina nosat zakoni kaj nas , nisto cudno po zabuna da donesat zakon so koj bi trebalo site da obesime po edna slika na skender beg ili george STUPID the 2 - on bush
|
|||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne e zabraneto so zakon isto kako sto ne e zabraneto barem na ovaa tema da se iskaslas za nesto sto ti preci. A mene mnogu mi preci luge koi se deklariraat kako Makedonci a ne se toa. |
|||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Сакој има право да навива во спортот и гласа во политиката според сопствено убедување и симпатии.
|
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
trkni do veroispoved i da im pojasnis tamu |
|||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Џаба ти е друже. Се ќе си биде пак по старо. Ништо нема и тогаш да се смени. |
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А да знаеш колку мене ми пречи кога луѓе Македонци се декларираат како потомци на Александар Велики, а не се тоа... |
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ke umre nekoe magare!,....i jas da se slozam za neshto,...so ovoj!
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
shto urlash,..stvarno e taka,...i mi e zal za,.....magareto!
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Konecno nekoj da gi zadovoli tvoite kriteriumi za GLUPOST. Изменето од kultuzin - 11.Септември.2008 во 18:55 |
|||
Внеси реплика | страница <1 2223242526 295> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |