|
Имер Селмани формира нова партија |
Внеси реплика | страница <1 91011 |
Автор | |||||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Луѓе не гио споредувајте тоа со еднооки.Само уште нешто (бидејќи ми е последно за оваа тема)да му честитам уште еднаш на Селмани за новата партија и само напред да влезе и во владата.
|
|||||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Во партијата на Селмани велат дека неколку претседатели на разграноци на ДУИ веќе им навестиле оти ќе преминат кај нив.
Dali definitivno okolu Selmani ke se sobere politickata elita na Makedonskite Albanci? |
|||||
SuicideMessiah
Сениор Регистриран: 10.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 157 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Slusham sega na TV i Brat Ljube ke formira nova partija i slushnav deka pola chlenstvo na VMRO ke preminelo tamu.Ke bide interesno vo sekoj pogled dokolku se sluchi toa.I ke videme kolku mu se lojalni chlenovite na G'uevski.
|
|||||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ajde bas da vidime. |
|||||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Државата кога се во прашање странците се би направила само нешто да се случи во Македонија а таа- политичарите да не бидат виновни. Демек вујко ЏО од иноземство така нареди. |
|||||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
nemoj da gi gledas vestite na tv sitel
premnogu se stetni za zdravjeto
|
|||||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
|||||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
ОПА!
Зар имате време и за ВЕСТИ? Ај маните се од тие ќорави и шминкани работи. |
|||||
|
|||||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Господинот Имер Селмани излезе еден голем лажго така да нема да му успее новата партија.
|
|||||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Bash super.Zavisno od programata i gragjanskat orientacija na partijata...jas bi stanal nivni simpatizer..Redno e da se prekine dominacijata na partiite na nacionalna osnova.
Изменето од alan ford - 14.Септември.2008 во 11:22 |
|||||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|||||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Селмани си ја промовираше партијата
Катерина Цаневска Арсовска Коментари (4) 15.09.2008 20:12 Имер Селмани Ќе дејствуваме од позиција на опозиција, рече на промоцијата на „Нова Демократија“, претседателот на иницијативниот одбор Имер Селмани. Прва работна задача, на првиот работен ден враќање во Парламентот, како конструктивен коректив на власта, целосно спроведување на Охридскиот договор, дијалог, функционална и ефикасна демократија, независно судство, борба со корупцијата, привлекување на странски инвестиции, се основните заложби на „Нова Демократија“. Селмани со дипломатски одговор на забелешката на новинарите дека целите се слични со програмата во сто чекори. „Ние нема да ја поддржиме Владата, ако цениме дека таа, односно оваа Влада не работи во интерес на граѓаните, ќе излеземе со наши понуди, со наши проекти и секогаш поддршката ќе ја бараме исклучиво кај нашите граѓани“, изјави Имер Селмани, претседател на иницијатвниот одбор. Тројцата пратеници Селмани, Рушити и Зумбери, нема да ја прифатат фрлената ракавица на довчерашниот лидер Тачи, кој ги повика да ги вратат мандатите. Мандатот, вели Селмани, го добиваме од граѓаните. Има разговори и со други пратеници, но не сака да шпекулира за разговори и за привлекување на членови на ДУИ. Најважно е, вели Селмани, да ја имаат подршката од граѓаните. На промоцијата и претставници на меѓунардоната заедница и амбасадите во Република Македонија. Cestirki uste ednas do Selmani za hrabriot poteg. Se nadevam deka ke bide prviot koj vo svojata partija ke dade prednost na kvalitetot pred etnicka , rodninska ili nekoja druga vrska. |
|||||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Селмани прво да ја прочита тема ВИСТИНА ИЛИ ФАРСА- РЕФОРМИТЕ ВО ЗДРАВСТВОТО и да се проинесе по Актот упатен до него од сопругата на починатиот во врска со смртта по пат на сепса. Инаку пациентот за кој е наменета темата а кој почина под неразјаснети околноси беше вработен во Миностерство за Наука на РМ. После тоа Селмани нека прави не една ако сака сто и една ,,партија,,.
|
|||||
|
|||||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
vcera Selmani kinisa kon ministerskite fotelji
siromaviot kolku mnogu ja saka vlasta
|
|||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
... Imer Selmani..covekot koj gi dobi simpatiite na site...bez razlika na etnicka ili partiska pripadnost se sprema za vrakjanje vo vladata... vistina ili shpekulacija...
Имер Селмани по локалните избори влегува во владата на Груевски? Изменето од mamamd - 09.Февруари.2009 во 14:18 |
|||||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
se nadevam deka ako Gruevski cvrsto resil da go zeme Selmani vo vlast, Selmani isto tako cvrsto i odlucno ke go odbie ako ne saka da ja izgubi doverbata i simpatiite sto gi ima podednakvo i kaj makedoncite i kaj albancite...
a mozebi e ova patka ne za da Selmani sobere sto pogolem broj privrzanici, tuku lugjeto da ne glasaat za Selmani bidejki stanuva seriozen protivkandidat na Ivanov Изменето од butel2 - 09.Февруари.2009 во 15:37 |
|||||
Внеси реплика | страница <1 91011 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |