|
Форум & реалност |
Внеси реплика | страница <1 23456 53> |
Автор | |
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So tolku sekojdnevni problemi i obvrski kaj da najdam zrtva sto ke gi slusa moite filozofiranja i prasanja koga ke mi tekne mene...ovde barem komu mu smetam ne mora da me cita,jas da si kazam...
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas sum obratno.....sekojdnevno sum "prinudena" da filozofiram do "mile volje"...i koga sakam i koga ne sakam...sekoj sloboden mig go koristam na forumot da se "izluftiram" od "mudruvanjeto" i zatoa izbegnuvam da "mislam" na forumot....
i navistina forumov e super terapija, kako sto nekoj prethodno go narece...
Изменето од Lilija7 - 06.Септември.2008 во 00:52 |
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...abe...
vi vaka sea...
"mojot socijalen zivot e narushen, bashka... moeto virtuelno alter ego e pogladno od onoa obichnoto vo realnosta, a i libidoto... pa sea ostanue flertot kao opcija za zabava na forum i nadopolnuvanje na gorespomenatoto, a mojata imaginacija ke si go dopolni ostanatoto"
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Well..., има нешто гладно во тебе... се гледа дека имаш апетит...
А за што, како, зошто... самиот си знаеш најдобро...
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A moze nekoi i ke se zemat so se zapoznale na forumov
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Forumot stana del od moeto sekojdnevie...znaci toa e realnosta
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe forumov moze da ti bide kako dnevnik isto..site svoi misli mozesh da gi napishesh i nekoj da ti iskontrira posle...pa aj drzi ne daj,i na kraj moze da bide poucno neshto sosema deseto shto ko kazal nekoj drug,a ti si promenil mislenje.....pa zemete samo podforumot poezija,golem broj od napishanoto nemalo da go procita nikoj ako ne bilo postirano tuka,t.e da ne beshe ovaj forum kako ke uzivav vo poezijata od anakin i zbunet..fantazija se likovite
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Blagodaram, gospodine za vasite ubavi zborovi za koi veruvam deka mozat da izlezat samo od covek sto znae da gi proceni vistinskite vrednosti i od koi sum eden mal del na kogo mu e obrateno vnimanie. Vo sekoj slucaj vi posakuvam sekoe dobro i uste dolgo da bidete megu nas oplemenuvajki go ovoj neiscrpen izvor na kreativnost.
Изменето од zbunet - 08.Септември.2008 во 22:37 |
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ete shto ti pravi forumot...te menuva preku post...
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
obratno ? ...idam da brisam
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...docna e...realnosta e promeneta, i toa so samo eden post na idividi...
Изменето од moira - 08.Септември.2008 во 22:55 |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne mislev ja taka...mislev deka...u stvari...so mislev
Dobro de, malo zezanje...vie pa odma da mi go onadite ona sto tolku vreme sovesno go gradev i odgleduvav......pa kako da objasnam sea na mojana... Ona cesto mi veli da idam da se lecam i da se ukutam, ama ja i velam deka dokolku bi odel da se lecam ke me teraat da zboram i zatoa ne idam |
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke se nadovrzam na Zenmaster, vo sustina nekoj moze da se izfolira i izlaze za svoite podatoci, imeto, mestoto na ziveenje, godinite ,... vo karakternite crti se tie
Ne se zamaram i ne me interesira kolku nekoj e ovde iskren i kakov e vo realniot zivot, ima nickovi koi sekogas so zadovolstvo gi citam i pocituvam, ima nikovi koi ne gi pocituvam .... kolku nekoj i da veli , tuka sum nesto drugo, vo stvarnosta ne sum vakov, mislam deka nikoj ne pravi nisto sto se kosi so negovite mislenja , zelbi , stavovi,... |
|
Внеси реплика | страница <1 23456 53> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |