|
Смртта на вашиот домашен миленик |
Внеси реплика | страница <1 34567 8> |
Автор | |
neo_wmaster
Сениор Angel of Death. Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 660 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mene koga mi umre prvoto kuce, otkoga znam za kucinja, cela nedela placev za nego. Bese nekade okolu 15 godini, i go zgazi avtomobil. Uste koga ke mi tekne se natazuvam.
|
|
I love Daphne Millbrook.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...mene mnogu mi bese zal za Karcho..!..se sekaam koga dojdoa toa specijalcite vo beli mantili i go odnesoa na streljanje...minatata nedela mu vadevme 10 godisnica... mozam i slika da vi pratam..
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
neo_wmaster
Сениор Angel of Death. Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 660 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na kakvo strelanje be? Olimpijadata pomina, nema veke strelanje. Hehehe. A zosto go strelaa be, poradi starost? |
|
I love Daphne Millbrook.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..za da si kupam poskap..od EU..!slabo sledis politika ...eeee ,od koga bese toa..,a i pak ke ima..!!!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
THEPRINCESS
Сениор Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
papagalite so i imav mama im gi dadi na edni prijateli oti nogu gubre ni pravea po doma, malku pla4ev oti znaev deka ce i gledam od vreme na vreme, ma4eto mi go ukradoa i za nego se utepav od pla4enje, a zajceto mi umre (ne znam zs) i za nego uste mi e krivo i uste kaa se potsekam na nego mi solzat o4ite
|
|
Ssssssssssssss
Сениор Регистриран: 21.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 197 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
U zivotov imav mnogu papagalcinja pa macka pa doberman pa ripcinja sve i svasta imav.E sea edno papagalce mi se obesi na resetkite se nisalo i ja krenalo glavickata i se obesi sea drugo sakase da pobegne i se zaleta i taman pred da odleta mu ja zatvori tatko mi vratata i se mavna i umre i znam go zavitkav u Sport stranata bese Makedonski Fudbal i go frliv mn bizarno mi umiraa neznam zs :S
Изменето од Ssssssssssssss - 09.Јануари.2009 во 02:05 |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mnogu trogatelno ssssss ,prosto solzi mi naidoa na ochi...kakov dostoen pogreb za tvoeto mileniche
|
|
Ssssssssssssss
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од Ssssssssssssss - 11.Јануари.2009 во 14:56 |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sve ,sve ...ali ona so vesnikot me rasparchi,pa dobro kako mozeshe?
|
|
Ssssssssssssss
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E ajde de a vesnikot denesen bese 20 denari ejjjjjjjjj |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имав мачка една стара легенда, преживеа 3 труења од тоа говедата кои живееја кај мене во зграда дури и пробале да ја утепаат со некој остар предмет, ама ја беа само закачиле и кожата и ја одрале. Среќа навремено сме интревенирале, дома и вршевме детоксикација и го испиравме стомакот од отровот и на ветеринар ја однесовме веднаш кога ја млатнаа по ребра, да санираат раната.
И покрај сите овие работи таа доживеа добра старост од 12 год и на крај кола ја удри на улица. Таа сакаше надвор да оди и не можевме постојано да ја контролираме. Не можевме повеќе да ја спасиме. Беше уникатна мачка. Размислуваше. Имавме господ знае колку легла мачиња од неа и ниедно маче не се погоди така умно како неа. Дури и задржавме едно кое беше исто така прекрасна душа, нежна мачка, живееше 9 год и умре од рак. Беа тоа многу тешки периоди во мојот живот и многу често мислам на нив и ден денеска. И сега имам други две миленичиња, не се мачки, но овие засекогаш ќе останат дел од моите сеќавања зашто беа голем дел од мојот живот и многу ми значеа. |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne sakam ni da pomislam sto bi praela bez mojata Mili
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Ssssssssssssss
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Isto u maalo imavme edno kucence od celo maalo bese Marko se vikase pred nekoe vreme go utepaa neznam zosto epten go sakav kako da e moe a najinteresno bese sto vo 2001 vo pukanjevo Marko pudlicka epten malo kucence lazese kao da ne go pogodattttttt eeeeeeee pamet a Marko Marko I na kraj nesakase da go gledame kako umira i pobegna nekade i umre
|
|
One_lovE
Сениор Ветеринарка Регистриран: 10.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 124 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На некој начин и јас си имав миленичиња, не ги чував дома ама ми беа прираснати за срце. Јавав активно 5 год коњи. Можам да кажам дека се многу благодарни животни. Посебно бев приврзана со коњот со кој почнав да јавам, Амон. Срце беше, толку добар, многу го сакам. Почина од старост, ама добро издржа, на 24 години. Многу ми беше криво, јавав одтогаш други коњи ама Амон ми е во срце!
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |