|
Предизвикува ли среќата страв? |
Внеси реплика | страница <12345 10> |
Автор | |||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
obavezno
strav da ne se izgubi srekjata |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kako ne?!,...eve jas na primer,...do nemaj kade,se plasham da ne dobijam sedmica na loto,...zatoa i ne mi pagja na pamet da ,..igram loto,....pust strav!!
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ова ми личи повеќе.............се плашам да имам пари ида бидам среќен.................
|
|||
Shaxito
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 260 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Dodeka sum srekna uzivam ... i se prepustam na toa sto mi e dadeno za toa vreme. Ali sepak kako sto e ispisano od tvoja strana pogore NEkogas me sepnuva nesto cudno... poso znam koga sum srekna 3 dena ... znam deka polse se nesto loso mi se slucuva .. NE MORA DA ZNACI ali sepak toa go pomisluvam . . . |
|||
''Ceni se samiot ako sakas da te cenat i drugite''
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Srekata predizvikuva cuvstvo na zivotnost i energija, starata sosotojba se izednacuva so umiranje ili vegetiranje
|
|||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Доста сериозна работа е среќата,оти е многу кратка и ретка.Не знаеш кај ќе те начека и како ќе те изненади
|
|||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Може да се појви некаков страв-на пример од губење на чувството на среќа.
Или пак да се искомешкаат емоциите, сепак центрите во мозокот за разни емоции не се далеку едни од други, а мозокот не е сосема испитан орган. Некои работи засекогаш ќе останат тајна.
|
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne e tajna deka marija magdalena mi e tretiot angel . A ja sum roden vo tri casot
Изменето од zbunet - 11.Септември.2008 во 15:08 |
|||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Da kaj nekoi luge predizvikuva strav,od pricina deka moze taa sreka brzo da ja snema..t.e kratko da trae..mnogu luge taka razmisluvaat namesto da uzivaat u momentot
|
|||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Da,toa e strav od nepoznatoto.
|
|||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|||
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Srekata i stravot ne odat zaedno.
|
|||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ke bidam srekjna ako mi se plasat
|
|||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|||
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Da, dodeka gi duva svekite od tortata, se plasi kosata da ne mu se zapali, inace e kelav.
|
|||
Внеси реплика | страница <12345 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |