![]() |
|
Што читате моментално |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6061626364 163> |
Автор | ||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Tунел-Ернесто Сабато
|
||
![]() |
||
Didi ![]() Сениор ![]() ![]() Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
|
P.S. te sakam-Sesijija Ahern....
|
||
![]() |
||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
|
nema veke da gi citam knigite sto jas gi sakam,sega ke mora da gi citam dosadnite od skolo
![]() ![]() |
||
She sells seashells by the seashore...
|
||
![]() |
||
Ivonecka ![]() Нов член ![]() Регистриран: 06.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 8 |
|
Jas ja citam Orkanski Visovi od Emili Bronte(Klasik si e klasik) Sakam da se nadovrzam za vremeto na lalinjata mn mi se dopadna stilot na pisuvanje na knigata i mi ostavi golem vpecatok i isto bi ja preporacala Solja Caj
Bi sakala da ve zamolam da mi ja kazete web starnata na knizarnica tri i_jurukovska@yahoo.com Изменето од Ivonecka - 06.Септември.2008 во 19:17 |
||
![]() |
||
Ivonecka ![]() Нов член ![]() Регистриран: 06.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 8 |
|
Ja preporacuvam i kerkata na tkajacot na sonistata
|
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
Irena Jordanova-"Pomedju"
....ako se rastrgnam i mu pluknam na moralot v lice.... |
||
![]() |
||
Biolica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
|
Biografaijata na Jenna Jameson , interesna , otvorena ,lesna za citanje
|
||
![]() |
||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
|
Биба мрднала од мртва точка...
![]() Кај мене е сеуште статус кво...Заглупев.
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
![]() |
||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|
Магде мори...јас мислев дека ти си се "разбудила навреме"...те немаше долго време,па јас се израдував...јас сега ја почнав Знаци покрај патот-Иво Андриќ ![]() |
||
![]() |
||
|
Да нема недоразбирање:-Знаците на Андрич,ги оставив за некое друго време...Во раце ми падна моментално задолжителното Американско четиво за љубителите на авантури и романтични приказни...Од вечер ја почнувам Белата Масаи-Корин Хофман
|
||
![]() |
||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
|
...filozofija na pravo...(nametnato mi e)
![]() |
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
![]() |
||
|
јаден ти ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
|
nema lezet Biba_G...ima samo cel..prof.nadgradba...A do celta ne se ti e interesno ![]() ![]() |
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6061626364 163> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |