![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 870871872873874 1402> |
Автор | |
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Изменето од kejt-d-grejt - 05.Септември.2008 во 15:29 |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Sakam da kazam deka ova go imam procitano nekade tuka |
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
mhm
![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
sdk...laku noc na site...jas idam da gledam tenis Djokovic-Roddick...ako pobedi Novak utre ke bidam srekjen...ako ne..nisto
![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
/............SAKAM DA KAZAM...DEKA VO NEDELA KONECNO KE ODAM NA ODMOR...................I KE SE BANJAM I KE SE SONCAM.....I KE SI UZIVKAM.....................
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
sdk...shto ubava rabota ova so prodolzeniot vikend....
|
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
SDK deka znam...
a ona znae deka znam.. ama problemot sto i jas znam deka ona znae deka jas znam... I sea so... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
,...........deka nemam,..zborovi !
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
sdk deka..... kmjstg
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
СДК......од утре више не чекам....се пуштам во акција
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
sdk...zakluciv deka dobriot i budaliot se prvi bratudzedi...
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
сдк....изморена ,дури претепана
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
sakam da...hahahah....hahahah....
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
сдк, само ако ми се смее на мене...ќе и’ ги испушам цигарите што ги има само по фри-шоповите...Упаљачот ќе и’ го оставам!!!
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 870871872873874 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |