|
Колку верувате во Кодот на Да Винчи? |
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Автор | |
Shaxito
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 260 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Denari ,evra,dolari,Furnti = vo toa e i odgovorot zosto vsusnot go pisuval ... Normalno mi se sviga kako roman (Spomnav) ima nesto interesno sto te tera da razmisluvas ... Ali ne mora da se svati SE seriozno i BUkvalno.
|
|
''Ceni se samiot ako sakas da te cenat i drugite''
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ma sto ima veze i da e vistina, imal zena, golema rabota, pa sto. Sto e tolku bitna privatnosta.
|
|
Shaxito
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 260 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PA ne e bitna Ali zavisi Koj kako gi svaka rabotive i pole zavisi i toa KAko koj ke gi komentira + dobro vikas Sto e bitna privatnosta??? Zarem ISa (ISus) ne bil olicetvoren vo COvek??? Obicen kako drugite ? Normalno e toa i da imalo. SEPAK NE ZNAM I NE VERUVAM !
|
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vazno e sto postignal, nisto poveke. I da imal zena i deca, bas mi e milo i najgolema zelba bi mi bilo da gi zapoznaam negovite potomci.
|
|
Shaxito
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PA toa ako stvarno e vistina DO sega sigurno ke bese dokazano.
|
|
|
|
polval
Група Регистриран: 23.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 51 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
'Religioznite otci' ja kritikuvaa ovaa kniga mnogu , da mozea sigurno kje go izgorea Dan Brown zaradi eres. Problemot e vo toa sto ako se procue deka ima vistina vo toa deka Isus imal zena (najnormalna rabota) kje se urne konceptot i temelite na crkvata. Zatoa crkvata so site sredstva kje se bori da ja ospori i unisti ovaa teorija. |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo ovoj psihopatski svet kade vladee gavolot tesko bi dozvolil takvo nesto da bide dokazano
|
|
Shaxito
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kazav prethodno.... deka sigurno ne ja napisal covekot za GAbe ... sigurno IMA nekoja VISTINA vo taa teorija.. Ali bez razlika na toa deka crkvata ke ja ospruva teorijata ... ako toa e stvarno vistina.Ako isus imal zena/deca ( TE PODRZUVAM NAJNORMALNA RABOTA) toa ke izleze eden den na Videlina, ke se dokaze. |
|
|
|
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima razlika izmedju teorija i beletristika- fiktivniot svet e ubav da se cita ama mnogu los za ziveenje.....
|
|
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А зошто евангелистите би криеле доколку Исус имал жена? Shaxito, доколку те интересира оваа тема, можам да ти подарам една книга што се вика: "Потрага по вистините на Кодот на Да Винчи". Оваа книга аргументирано ги побива лагите кои се наоѓаат во книгата "Кодот на Да Винчи". Штом јас ти ја препорачувам, значи книгата е супер На Shaxito и ја подарувам затоа што ми е мила , а на сите други ви ја нудам за 99 ден. . |
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
KGB
Сениор Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кодот на Давинчи е книга која ќе им помогне на безбожниците да се дефинираат и да созреат во зло.
|
|
Shaxito
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja sakam knigata |
|
|
|
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene me interesira avtorot na taa kniga..."potraga po vistinite na Kodot na Da Vinci"...
|
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Авторот е еден од најпознатите христијански апологети и евангелисти Џош Мекдовел (Josh McDowell).
|
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |