![]() |
|
Ми текна на... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5657585960 123> |
Автор | |
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mi tekna na ucitelot od prvo oddelenie...eden star, vidok i slab coek.... mnogu los, samo jadev kutek od nego....prv i posleden ucitel bese koj me tepase....mozebi i zatoa ne sakav da odam od skolo....
ahhhh i mi tekna koga izbegav od gradinka
![]() ![]() ![]() ![]() i mi tekna edno zesko leto, bratmi samo po sorceti, igravme tenis.... me naluti i go turnav celosno vo koprivi
![]() |
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Mi tekna,na minatoto leto
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Ми текна на братучедите од Белград...
И на лудориите што ги правевме како мали... И на куќата која секое лето беше во хаос... |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
postojano mi teknuva (кич текнувало
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
....more vo posledno vreme ic ne mi teknuva....
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Mi tekna na edno minato svrseno vreme
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
ми текна колку ми се спие
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
mi tekna na baklava, tulumbi, indijanki, cokolado, ekleri..... mmmmm
![]() ![]() a mene koga mi teknuva na blagi raboti togas begajte od mene ![]() ![]() Изменето од seka - 04.Септември.2008 во 15:41 |
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
И мене ми текна на сека....па ајде да бегам.
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
ми текна на едно сабајле........со прекрасно друштво
|
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
И мене ми текна на тоа сабајле......лелее... |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
еееее убаво беше, како се дружевме
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
даааа......после јас и ти насамо.....ова, она........незаборавно.
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
.....
![]() ни ...здраво.......да се не кажело....
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5657585960 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |