![]() |
|
Како би објасниле, ШТО Е ЉУБОВ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4142434445 100> |
Автор | |
Didi ![]() Сениор ![]() ![]() Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ljubovta e tolku cudesna:se pojavuva vo razlicni oblici,golemini i temperamenti.
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
...
Изменето од Орка - 09.Март.2015 во 18:13 |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Sostavena od mnogu brbljanja, a malku rabota
|
|
![]() |
|
SLABICKA ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 46 |
STO E LJUBOV?INTERESNO...........LJUBOV E KOGA KE SE SOSTAVAT DVE TELA I KE SE PRETVORAT VO EDNA DUSA.TIE NE MOZAT EDEN BEZ DRUG.TOA E LJUBOV
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
lubovta e toa so e
rece Erik i bil vo pravo |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
ako se otkazes od neja.....dali bila toa ljubov?
![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Didi ![]() Сениор ![]() ![]() Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Nema poubavo cuvstvo od toa koga ke najdete nekoj sto go sakate i koj ve saka vas.No ushte podobro e cuvstvoto ako najdete srodna dusha.Srodna dusha e taa sto ve razbira kako nikoj drug,sto ve saka kako nikoj drug i koja ke ostane so vas za sekogas,bez ogled na se.Velat deka nisto ne e vecno,no cvrsto veruvam deka za nekoi od nas ljubovta zivee i otkako nie samite ke prestaneme da ziveeme.
|
|
![]() |
|
ma sepak ima vek na traenje
i dobro so e taka oti moze covek da ima mnogu ljubavi i site da se vistinski gi trosi trosete ja ljubovta ko ludi , sekoj mig se povekje i povekje na kraj pak ostanuva samo custvo na pripadnost koe i ne e tolku loso ako pri toa ostana delce od ljubovta |
|
|
|
![]() |
|
ps. i dobar sex
|
|
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Na toj sto ne ja pocuvstvuval ne moze da mu se objasni,a na toj sto ja pocuvstvuval ne mu e potrebno objasnuvanje.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Energija.
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Nikako, zasto ako se proba Ljubovta so zborovi da se opise taa ke bide ogranicena.Zborovite podaleku ke ve odnesat og nea.
|
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Ljubovta e odenje na dva pratnera vo ist pravec.
|
|
![]() |
|
kazav i pak kje kazam
toe e zaeb na prirodata za da se kotime |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4142434445 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |