|
Како до мажишта ? |
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Автор | ||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako samiot ne prijde i me zasemeti so svojot sarm i harizma...nema ni da go zabelezam
|
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sakash da kazesh deka, ke si u delirium-staza...well ok...pa taka i e...ne se zabelezue koa pagash, ko decana mali...posle toa zaboravaat---a taka se rasne
|
||
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne ne mislev na toa Tuku deka mozebi nema ni da go zabelezam takviot "macho"tip koj gi sarmira site okolu sebe,dokolku ne mi prijde i pokaze nekoi drugi vrednosti osven svojot izgled...Taka da nikogas ne sum razmisluvala kako da osvojam nekoja "mazetina" po koja site luduvaat,dokolku samata ne go zapoznaam i licno mene ne mi se dopadne.
|
||
|
||
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Imav mislenje za tebe deka si eden od pofininite i popametnite na forumov , ke se pravam deka ova ne go procitav ... Odime ponatamu , no za zal nekako ubiena e temava ili jas loso po makedonski se izrazuvam ne znam , mislev ke diskiturame onaka so smek okolu lovot i zadrzuvanje vnimanie na partnerot ama nisto od to , never mind ... |
||
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Samo ako poseduvas soodvetna municija
|
||
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
prodavat na pazar ,, na naduvuvanje
goooooolemi mazetini samo so se lesni vazduhot ne tezi toa e provereno zatoa se vika leta so umo |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Prvo neka go proba dali znae da igra lastik ili skolica, nema prav maz sto ne gi znae tie raboti
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ako ne legne ispod kolata neznae so i falit
isto e toa da |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
prav maz e onoj koj umee da ja stavi pod zakrila svojata zena, da ja cuva i zastiti od naleti i nanosi, a od iskustvo vi kazuvam, macho tipovite ne se toa! |
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
Anthony
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Hmmm... Ne bi se soglasil so ova. Postojat zzeni koj e nevozmozzno da se vrzat za eden mazz - pa shto i da pravi mazzot. Sum imal edno takvo iskustvo - i ti velam jas kje mu chestitam na toj mazz shto kje ja zadrzzi pokraj sebe nejze. |
||
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
||
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne bila nikogas iskreno zaljubena , barala non stop nesto drugo. Zaljubena i zadovolna zena kranot od REK ne ja pomestuva od svojot partner! |
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe, sekoj na kraj se zaljubue...i toa tri puti...najmalce, sea zavisi kako koja/koj...
|
||
dzoni1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 06.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Hahahaha znaci da fatam da ucam lastik ili skolica.. |
||
rabani
Сениор Регистриран: 02.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 490 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pogled podolg od voobichaeniot dopir podolg od voobichaeniot nasmev podolg od voobichaeniot vitkajne kosa podolgo od voobichenoto visoko krenata glava visoko krenati ramenici glumi nedostapnost vo negovo drustvo demonstriraj seksualna inteligencija ne mu obrnuvaj premnogu vnimanie koristi metodi na blaga ironija za direktno da mu go napadnish egoizmot(mnogu si jak, mnogu si silen, mnogu si mazenstven,seto ova so blaga ironija i sarkazam) i toa e toa naskoro ke pochni da te gleda so proshirena zenica, a toa e siguren znak za seksualna privlechnost a kako da go zadrzish? e toa neznam? |
||
DOAGA ISUS SO 200000 SVETII
ZA DA IM STAVI KRAJ NA SITE PROKLETII |
||
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |