|
ТЕТОВАЖА.....КАКО - ШТО? |
Внеси реплика | страница <1 7891011 32> |
Автор | ||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не беш сташно јас викам едно дека "желбата е најголем антстетик" |
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако смешкава на Avatarov ја имаш на себе ондак те жалам друже... а Оки татту мен ОМГ до кај стигнавете за ОКИ и циганите го викаат истото зашто толку и се разбираат па се цели шарени Изменето од Tattoo Beauty - 03.Мај.2008 во 18:40 |
||
Sweet angel^^^
Група Регистриран: 11.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 88 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
supeeer falaaa
|
||
TafTabiT
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pola i poise od tie sto te skrtale ucele od Oki !!! koj ke ima tasaci da priznae se razbira ..... mojata tetovaza e moj izbor i moja idea |
||
http://www.treklens.com/members/taftabit/
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pola i poise od tie sto te skrtale ucele od Oki !!!
у заблуда си koj ke ima tasaci da priznae se razbira ..... секој кога би било така mojata tetovaza e moj izbor i moja idea [/QUOTE] Нормално твој избор , твоја трајна грешка |
||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ZMISKI OCI NA DESNA RAKA...........
|
||
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
||
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ako se tetoviram nekogas, togas ke bide definitivno logoto na vardar
|
||
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aко во случај се истетовирам некогаш........тоа би било некое мало скоро неприметливо знакче или буква............мислам околу глуждот на ногата или околу некаде
|
||
Mjauuuuu
Нов член Регистриран: 20.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Иам едно врапче на плешка
|
||
Ani4ka_xxxxxxxx
Сениор Регистриран: 30.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 163 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас токму на ова место имам тетоважа, и не се каам поради тоа што ја имам,би ми сотанала како спомен од едно драго место каде што бев пред 1 година! но не е ваква, има една арапски знак кој всушност значи стара арапска поговорка!
|
||
St|Ll wA|t|nG f0r mY pR|nCe ChArm|nG...
|
||
neo_wmaster
Сениор Angel of Death. Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 660 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Eden znak znaci cela pogovorka. Au ova arapite epten stedat na zborovi. Dobra rabota se tetovazite, i jas sakam da si stavam ama ne znam sto slika da izberam. Moze znameto na Liverpool FC. |
||
I love Daphne Millbrook.
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ani4ka_xxxxxxxx
Сениор Регистриран: 30.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 163 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
[/QUOTE]Eden znak znaci cela pogovorka. Au ova arapite epten stedat na zborovi. Dobra rabota se tetovazite, i jas sakam da si stavam ama ne znam sto slika da izberam. Moze znameto na Liverpool FC.[/QUOTE]
еми сега си штедат луѓето не се ко нас! лелее па вие машките со тие фудбалите,мир се нема,тоа ти се вика ЗАВИСНИК, и колку да сум „заљубена“ во фудбалот не би тетовирала знаме на некој клуб, има и поубави слики од нив |
||
St|Ll wA|t|nG f0r mY pR|nCe ChArm|nG...
|
||
Внеси реплика | страница <1 7891011 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |