IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - ...Идивиди Клуб на политички фајтери...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

...Идивиди Клуб на политички фајтери...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2021222324 295>
Автор
Порака
DelijaSkopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Статус: Офлајн
Поени: 1580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2008 во 23:38
Originally posted by moira moira напиша:

...si imam jas ortak tuka...na politika i ne go davam za nieden drug...трепкање[/QUOTE]

Моира душо... Се кладам дека ортакот ти е XXLL... Така...???
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2008 во 01:21
In pre-revolutionary Russia, the Cossacks were the Tsars' most feared enforcers. Now, they've been re-enlisted as Protectors of the Motherland and are using their new powers to target minorities.

"If I face a tough situation, I simply let my horse loose on that person," states one Cossack. Keen to exploit their military skills, the Kremlin has granted Cossacks responsibility for law and order in certain districts. Using their official powers, they harass minorities like the Meskhetian Turks. "They come to our houses and beat people up", states one refugee. Turks claim the harassment is increasing and believe the orders are coming from above. But the Kremlin refutes any suggestion of state-sponsored persecution.

И да се обиде Сад да ја одвои Чеченија од Русија ке имаат катастрофален неуспех.
Кон врв
Pentakostalec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 11.Јули.2008
Поени: 583
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pentakostalec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2008 во 01:33
Originally posted by Царевић Царевић напиша:

In pre-revolutionary Russia, the Cossacks were the Tsars' most feared enforcers. Now, they've been re-enlisted as Protectors of the Motherland and are using their new powers to target minorities.

"If I face a tough situation, I simply let my horse loose on that person," states one Cossack. Keen to exploit their military skills, the Kremlin has granted Cossacks responsibility for law and order in certain districts. Using their official powers, they harass minorities like the Meskhetian Turks. "They come to our houses and beat people up", states one refugee. Turks claim the harassment is increasing and believe the orders are coming from above. But the Kremlin refutes any suggestion of state-sponsored persecution.

И да се обиде Сад да ја одвои Чеченија од Русија ке имаат катастрофален неуспех.

prevod
Одете мегу сите народи и создавајте од нив мој ученици крштевајки ги во името на Таткото, Синот и Светиот Дух
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2008 во 01:37
Превод пошо Сад викаат дека ке ја подржат Чеченија,Ингушија и Дагестан за независнот,Путин ги оживува Козаците за повторно тие да се вратат и да ги смират побунетите по 3 пат.
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2008 во 01:58
Originally posted by DelijaSkopje DelijaSkopje напиша:

...si imam jas ortak tuka...na politika i ne go davam za nieden drug...трепкање

Моира душо... Се кладам дека ортакот ти е XXLL... Така...??? [/QUOTE]

...ah, delija...bojan81...bojan81...da te potsetam, toj e ortakot moj na podforumot politika...ili ne znaeshe...?

Кон врв
Polaris Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Октомври.2007
Локација: Turkey
Поени: 1514
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polaris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2008 во 02:32

Originally posted by DelijaSkopje DelijaSkopje напиша:

...si imam jas ortak tuka...na politika i ne go davam za nieden drug...трепкање

Моира душо... Се кладам дека ортакот ти е XXLL... Така...???

...ah, delija...bojan81...bojan81...da te potsetam, toj e ortakot moj na podforumot politika...ili ne znaeshe...?

Posle  bojan81 vtoriot ortak na moira sum jasголемо%20гушкање, bravo DelijaSkopje kako gi znaes rabotite, raka ti davam za ova  ..):):):)

[/QUOTE]
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2008 во 03:17
...ushte eden onakov post kakov shto imashe...i ke odish i ti vo podrum...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polaris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2008 во 03:30

...ushte eden onakov post kakov shto imashe...i ke odish i ti vo podrum...

Jasизненадување Za koj post???????
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2008 во 03:36
...za toj na temata  Topic%20AdminИлири=Словени
...izbrishan e sekako...i tvojot i na Red'Black...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polaris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2008 во 03:49

...za toj na temata  Topic%20AdminИлири=Словени
...izbrishan e sekako...i tvojot i na Red'Black...

aaaa sega mi tekna se izvinuvam za toj post mnogu bev nervozen.намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2008 во 03:50
...ne tuku mi намигнување tuku kontroliraj si gi emociite koga pishuvash...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polaris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2008 во 03:56

...ne tuku mi намигнување tuku kontroliraj si gi emociite koga pishuvash...

OK moiraбакнеж
Dogovoreno..
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2008 во 09:06
Originally posted by Царевић Царевић напиша:

Миро ај молимте кажи ја приказната за Кримската војна

pisuvanjeto Carevicu bi odzelo mnogu vreme ..... se raboti za slednata vojna , prodolzetok na ona za sto pisuvase prthodno medjutoa ovoj pat vo igra se javuva i Anglija pa duri i Otomanskata impreija kako sojuznik ..... eve samo mal del kako pojasnuvanje a za poubavi informacii poveli na : klikni tuka

Krimski rat je započeo 1853., a završio je 1856. Vodio se između Rusije i alijanse koju su sačinjavali Velika Britanija, Francuska, Osmansko carstvo i kraljevina Pijemont. Rat su karakterizirale katastrofalne odluke zapovijednog kadra Alijanse i loša logistika svih zaraćenih strana. (koja je rezultirala u velikim gubitcima nevezanim za ratne operacije)
Кон врв
DelijaSkopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 1580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2008 во 13:18

...ah, delija...bojan81...bojan81...da te potsetam, toj e ortakot moj na podforumot politika...ili ne znaeshe...?[/QUOTE]

ОК душо, се зезав за XXLL... ... Инаку морам да ти признам дека си позгодна на оваа слика на аватарот...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2021222324 295>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,313 секунди.