![]() |
|
Како би објасниле, ШТО Е ЉУБОВ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4041424344 100> |
Автор | |
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ljubov e i ako znaes da se otkazes od nekolkute mali nesta
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Dopolnuvanje....
... sepak na krajot ke se isplati zrtvata
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
ljubovta ne prifakja uceni i ne priznava uslovi
demek, jas tebe kje te sakam ako si vakva, vakva i vakva znaci ako ne sum takva nema da me sakas? ![]() znaci me sakas polovicno? e pa.... polovicno ne e dovolno! |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
sweet angel ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 172 |
ljubov e ..... koga go gledam vo oci i po liceto mi se razleva nasmevka od sreka....sjajot vo negovite oci koga mu velam deka go sakam....koga se budi vo nokta i ja bara mojata pregratka....
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Toa kako organizam. Moras da ja hranis, cuvas i neguvas, so cel da doceka dlaboka starost sto odoleala na site predizvici
|
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
ne, ne ... toa e kako orgazam... go ima... go nema... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Koga i karanicite so nekogo ti se pomili otkolku postojanata sloga so drug.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Najplasticen primer e koga ima izbori. Politicarite se prosto mnogu zaljubeni vo narodot i za da go zadrzat se ke vetat. Otkako ke go napravite izborot vrskata se prekinuva i se zamenuva so drskost
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
..............nema objasnuvanje.................ljubovta ili ja ima ili ja nema...........
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
So nauchna fantastika.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
ljubovta e kako hranata...ja konsumirash i ne mozesh bez nea...samo razlikata e vo toa shto ako ne konsumirash hrana odreden vremenski period ke skinish konci za kratko vreme...dodeka bez konsumiranje ljubov pak ke skinesh konci,samo mnogu poleka so golemi bolki koi ke traat so godini..
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Постојат три фази во љубовта...заљубување, заљубеност,и љубов..
Заљубување е кога сите чувства се измешани, и кога мислите ни
се окупирани, само со една личност....
Заљубени сте, кога чуствувате дека личноста е ваша, и кога сте
уверени дека...тешко би поднеле да ја загубите....
Љубовта е последна фаза...во која ги знаете сите мани, доблести,
сите ...ставови на партнерот, и кога му ги простувате ...сите...
...задоволувачки објаснувања...
Заљубувањето...може да трае неколку недели...заљубеноста...
неколку... години......но само...ЉУБОВТА...е она што ја прави
....врската....трајна..............
|
|
![]() |
|
Koga bi znael zar ke napravev 10 000 postovi ? Ke ljubev nekade nekoja. Vikaat uzivancija bilo, so po malku bolenje. Ako mnogu trpis bolenje togas si bil mnogu zaljuben ili si mazohist. E pa jebi ga, sve e ova igra na zborovi sto znaci ljubovta po mene bi dosla ili zmija da te apne ili magare da ti go bapne, pa sea ti vidi. Ja nisto ne razbrav. Vazna bila intonacija na nekoj gest, znaci gluma bez da spremas tekst i da bides ubedliv dodeka daskite sto zivot znacat skripat i nisto ne se slusa sto kazuvas sto znaci mora da se deres, a ako se proderes ke te otera u picku majcinu. Ako zboris tivko ne si maz, togas si pederce, a bara da bides nezen, e svarno jebi ga. Da razlikuvas situacii, toa bilo bitno, svasta. Da umeev da bidam tolku pameten ke si gi napravev moite teleportacijski porti, a ne tuka da se zaebavam i izigruvam cirkuzant.
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Заљубената личност е полна со енергија...среќна...има чувство
дека целиот свет е нејзин...и дека се е возможно....
Но љубовта може да биде и причина за...забавување..а заљубената
личност да се чувствува...депресивно...и ништо да не може да
направи...освен да седи и да размислува ...за оној што го сака....
Љубовта ги наведува и мажите и жените да градат, да создаваат,
да прават нешта за кои никогаш не ни сонувале дека можат да ги
направат......Но како што реков и погоре....постои и темна страна
на љубовта..која многумина ...однела во....очај...депресија и тага....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4041424344 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |