IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Како би објасниле, ШТО Е ЉУБОВ?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Како би објасниле, ШТО Е ЉУБОВ?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4041424344 100>
Автор
Порака
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Статус: Офлајн
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Август.2008 во 18:48
ljubov e i ako znaes da se otkazes od nekolkute mali nesta
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2008 во 01:17
Originally posted by anakin anakin напиша:

ljubov e i ako znaes da se otkazes od nekolkute mali nesta

Dopolnuvanje....
...  sepak na krajot ke se isplati zrtvata намигнувањеголема%20насмевка
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2008 во 20:38
ljubovta ne prifakja uceni i ne priznava uslovi
demek,
jas tebe kje te sakam ako si vakva, vakva i vakva
znaci ako ne sum takva nema da me sakas?збунетост
znaci me sakas polovicno?
e pa.... polovicno ne e dovolno!
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
sweet angel Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Мај.2007
Поени: 172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sweet angel Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2008 во 22:47
ljubov e ..... koga go gledam vo oci i po liceto mi se razleva nasmevka od sreka....sjajot vo negovite oci koga mu velam deka go sakam....koga se budi vo nokta i ja bara mojata pregratka....љубов

Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2008 во 00:28
Toa kako organizam. Moras da ja hranis, cuvas i neguvas, so cel da doceka dlaboka starost sto odoleala na site predizvici
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2008 во 23:11
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Toa kako organizam. Moras da ja hranis, cuvas i neguvas, so cel da doceka dlaboka starost sto odoleala na site predizvici

ne, ne ...
toa e kako orgazam...
go ima... go nema...збунетост
збунетост

Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2008 во 12:12
Koga i karanicite so nekogo ti se pomili otkolku postojanata sloga so drug.
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2008 во 12:52
Najplasticen primer e koga ima izbori. Politicarite se prosto mnogu zaljubeni vo narodot i za da go zadrzat se ke vetat. Otkako ke go napravite izborot vrskata se prekinuva i se zamenuva so drskost
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2008 во 13:28
..............nema objasnuvanje.................ljubovta ili ja ima ili ja nema...........
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2008 во 21:14
So nauchna fantastika.
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2008 во 21:14
ljubovta e kako hranata...ja konsumirash i ne mozesh bez nea...samo razlikata e vo toa shto ako ne konsumirash hrana odreden vremenski period ke skinish konci za kratko vreme...dodeka bez konsumiranje ljubov pak ke skinesh konci,samo mnogu poleka so golemi bolki koi ke traat so godini..
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2008 во 22:35

Постојат три фази во љубовта...заљубување, заљубеност,и љубов..
  Заљубување е кога сите чувства се измешани, и кога мислите ни
  се окупирани, само со една личност....
  Заљубени сте, кога чуствувате дека личноста е ваша, и кога сте
  уверени дека...тешко би поднеле да ја загубите....
  Љубовта е последна фаза...во која ги знаете сите мани, доблести,
  сите ...ставови на партнерот, и кога му ги простувате ...сите...
  ...задоволувачки објаснувања...
  Заљубувањето...може да трае неколку недели...заљубеноста...
  неколку... години......но само...ЉУБОВТА...е она што ја прави
  ....врската....трајна..............
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2008 во 23:05
Koga bi znael zar ke napravev 10 000 postovi ? Ke ljubev nekade nekoja. Vikaat uzivancija bilo, so po malku bolenje. Ako mnogu trpis bolenje togas si  bil mnogu zaljuben ili si mazohist. E pa jebi ga, sve e ova igra na zborovi sto znaci ljubovta po mene bi dosla ili zmija da te apne ili magare da ti go bapne, pa sea ti vidi. Ja nisto ne razbrav. Vazna bila intonacija na nekoj gest, znaci gluma bez da spremas tekst i da bides ubedliv dodeka daskite sto zivot znacat skripat i nisto ne se slusa sto kazuvas sto znaci mora da se deres, a ako se proderes ke te otera u picku majcinu. Ako zboris tivko ne si maz, togas si pederce, a bara da bides nezen, e svarno jebi ga. Da razlikuvas situacii, toa bilo bitno, svasta. Da umeev da bidam tolku pameten ke si gi napravev moite teleportacijski porti, a ne tuka da se zaebavam i izigruvam cirkuzant.  
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2008 во 23:24

Заљубената личност е полна со енергија...среќна...има чувство
 дека целиот свет е нејзин...и дека се е возможно....
 Но љубовта може да биде и причина за...забавување..а заљубената
 личност да се чувствува...депресивно...и ништо да не може да
 направи...освен да седи и да размислува ...за оној што го сака....
 Љубовта ги наведува и мажите и жените да градат, да создаваат,
 да прават нешта за кои никогаш не ни сонувале дека можат да ги
 направат......Но како што реков и погоре....постои и темна страна
 на љубовта..која многумина ...однела во....очај...депресија и тага....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4041424344 100>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.