|
...Идивиди Клуб на политички фајтери... |
Внеси реплика | страница <1 1819202122 295> |
Автор | ||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mislis
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ne beshe u podrum...tuku u Bodrum...no i turcite vikaat deka toa e isto...
...za moderator na politika...koga ke dadam ostavka togash... |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bi imalo efekt
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ete go "pacifistot"...se javi i odma so likvidacii... |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... ma ja sam bil na PODRUM i tacka
|
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...bash vi blagodaram sto sem na PP i javno pochnavte da mi pretite so likvidacii...
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
smej se ti .. ama taa ima smajzer ... i ce mi pomogne ... taa e moja alnbanianfriendgirl
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
malku i nekoj drug ... mene vece mi stana monotono
|
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ne se smeam...ne...
...tuku, od podrum nema bel den da vidite... |
||
AlbanianGirl
Сениор Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hehehehe ...ma ne....jas ni mravka ne bi zgazela...a kamo li chovek :P... ...a miroslav da, chuvaj se od nego, shtom pochnal da manifestira javni aspiracii za tvojata "vladeachka pozicija"... |
||
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
to TI taka mislis vidoa i povece od bel den .............
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vidi sega kaj go teraat muabeton ..... da popijam BAN
|
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...auuuu...denes si poln so bobastichni izjavi... :))))
...tuku da ne zaboravam...pak pochna da fakash krivini po temine...drzhi pravec... |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
idividi
|
||
Внеси реплика | страница <1 1819202122 295> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |