IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Предизвикува ли среќата страв?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Предизвикува ли среќата страв?

Внеси реплика Внеси реплика страница  123 10>
Автор
Порака
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Статус: Офлајн
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Предизвикува ли среќата страв?
    Испратена: 28.Август.2008 во 02:24
Многу луѓе се плашат да да бидат среќни,за да се биде среќен сепак треба да се откажеш од многу нешта и навики
Си мислиме:Подобро е да не се напиеме од пехарот на радоста,затоа што ќе страдаме кога еднаш ќе го снема....од страв дека ќе плачеме некогаш престануваме да се смееме

На овој текст ќе додадам еден пост на filmadzika.......... дека таа се плаши од радоста без причина,оти по неа по правило си доаѓа тага со причина...............ова ми беше како доказ дека не сум единствена која си помислува дека додека трае среќата, нешто лошо ја прекинуa

ШТО МИСЛИТЕ ВИЕ??
Кон врв
seka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Регистриран: 04.Декември.2007
Поени: 4418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2008 во 08:55
vo zivotot se sto dozivovame i pravime ima nekoja pricina nisto ne e bez pricina i nist ne e slucajno!

Srekata ne mozes da e najdes kako 2 denari po patot! Srekate ide sama, taa tebe te pronajduva!

I zosto da se plasam od nea? Nemam nikakva potreba! uzivam vo nea i so nea!
I skrekata da me ostavi, da ne e so mene, pak ne se plasam, znam pak ke me pronajdeсреќа

posle dozdot sekogas sonce izgreva
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta.
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2008 во 09:08
srekata doaga po srav
Кон врв
james dean Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2008
Поени: 4476
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2008 во 14:31

Не ми е јасно како може некој да се плаши да биде среќен... Кој не сака да биде среќен... ?

Ако сме веќе среќни, можеме само да се плашиме да не ја изгубиме таа среќа....
Кон врв
strowberis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Август.2008
Поени: 100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај strowberis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2008 во 14:35
srekata sekogas pedizvikuva ogromno zadovolstvo,no pred se rezerva i pretpazlivost
Кон врв
connected Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2007
Поени: 2787
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај connected Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2008 во 14:39
кај мене да, и повеќе отколку шо треба
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2008 во 18:31
Originally posted by james dean james dean напиша:

Не ми е јасно како може некој да се плаши да биде среќен... Кој не сака да биде среќен... ?

Ако сме веќе среќни, можеме само да се плашиме да не ја изгубиме таа среќа....
па тоа е всушност оваа тема,додека си веќе среќен,дали помислуваш дека ја губиш и дека доаѓа нешто што ја расипува.............а верувам дека секој сака да е среќен
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2008 во 18:37
Pa normalno. Srekata ne e normalna zosto ne se slucuva cesto kako i se ona sto e raritet
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2008 во 12:24
srekjata ne se gubi, lugjeto sekogash se srekjni, samo ne se svesni za toa

i srekjata ne predizvikuva strav

Изменето од IQ - 29.Август.2008 во 12:25

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2008 во 16:39
Da!Predizvikuva voznemirenost i stres kako i sekoja druga nagla promena.
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2008 во 16:43
Da ! Zamisli na sred ulica mi se dzitne Pamela...brrr !...cel ke se stresam...
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2008 во 17:14
Od strav ke izbegash
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2008 во 17:34
Abe ajde, na sekoja keifot ke i go praam, baska ne e nevina, gledav so prese so toj na camecot, sram da i e !
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2008 во 17:39
и мене некад ме фаќа страв коа ке осетам дека се е ок.....
некако тоа не ми е нормално барем кај мене
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123 10>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.