![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 848849850851852 1402> |
Автор | |
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Сакам да кажам... Секој треба да си ја гледа својата работа... ![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
SDK....losite lugje ne se sekogas prirodno losi
tie se samo nesrekjni |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
сдк...
го сакам ама некогаш стварно знае да ми се одмили ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
strowberis ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 100 |
zosto isto ne ni gledaat ocite?
moja intuicija tvoja realnost moja nemok tvoja prevlast moja realnost tvoja sreka moja prevlast tvoja pasivnost moja nesreka tvoja gordost i jas vo seto toa A ZOSTO BAS JAS? |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
eden problem pomalku
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
сдк дека конечно го најдов тоа што го барав....
![]() п.с на 16фев 2008 ЈАС сум имала гости... било сабота а во пон сум правела писмена по анг.... и кај мене била маја за да и објаснам англиски..... само на кого докажуваш ... п.п.с сега знам зошто се разболев... бев да ја пречекам со водена коса кај ким..... |
|
![]() |
|
da be ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
СДК: сакам да се шокирам
![]() |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Сакам да кажам... прво скокни, па после речи оп!... ![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
SDK ......... PREKRASEN DEN
![]() |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
СДК : и во шок и во вик ... дааааааааа Прекрасен ден е
![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
SDK .... denot e onolku ubav kolku sto samiot covek ce si go napravi da mu bide .... ubav .....
|
|
![]() |
|
da be ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
ти шефове немаш ли бе Мирославе од Г8? ![]() ПС сега по добре ли е? Изменето од да бе - 27.Август.2008 во 17:53 |
|
![]() |
|
сдк... хип хип хорејјјјјјјјј/x3
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 848849850851852 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |