![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 847848849850851 1402> |
Автор | |
strowberis ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 100 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ONE CALL THAT'S ALL!
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Сакам да кажам... има работи кои сакаме да ги направиме, има работи кои "мораме" да ги направиме... Сега ќе мора да одам... |
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Sakam da kazam ...deka sum nenaspan...go sledev prviot den od Konvencijata na Demokratskata Partija vo Denver,na CNN.
![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
SDK..
Me otepa promaja
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
strowberis ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 100 |
idam ovaj doagam
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Сакам да кажам...токму ова ми требаше....секогаш знае да го направи вистинското нешто...
![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...сдк...прекрасно беше...мммм...ух,ух...
![]() |
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Сепак народот е мирен.
![]() |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...сдк, убаво да си поминете во парк...
![]() |
|
![]() |
|
Daki ![]() Група ![]() Регистриран: 23.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 66 |
Sakam kazam - neznam recam
![]() |
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
SDK... prijatno poplade |
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Сакам да кажам.... се потсетив на некои невидено прекрасни мигови... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
сдк,... мразам кога ќе заспијам и ќе ме сецнат
![]() |
|
![]() |
|
Сакам да кажам... изгледа како да сум кажал се што имало да се каже, но имам уште толку многу да кажувам..... |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 847848849850851 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |