IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - ДНЕВНО-ПОЛИТИЧКИ настани, вести и актуелности
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ДНЕВНО-ПОЛИТИЧКИ настани, вести и актуелности

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 173>
Автор
Порака
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Август.2008 во 23:34
nemoj ziti majka za carinicite da mi prais muabet - kje se skarameлутина
zosto sindikat, sakaat da smeat da kradat i von rabotno vreme?
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Август.2008 во 08:50
Посотои ама со интерен акт е договорено да не функционира.
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
nikolamali Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 21.Август.2008
Поени: 13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikolamali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Август.2008 во 14:26
АКО ДЕ ЌЕ СЕ КАРАМЕ.
АМА КАЖИ ПРВО ЗОШТО.
ОНА ШТО МЕНЕ МЕ НАТЕРА ДА ЈА ПРЕДЛОЖАМ ОВАА ТЕМА Е ТОА ШТО ИМАМ ЕДЕН ДРУГАР КОЈ РАБОТИ ВО ЦАРИНА. ПОРЕД НЕКОЈ ДЕН ГИ СЛУШАВ КАКО РАЗГОВАРААТ СО ЕДЕН НЕГОВ ДРУГАР ИЛИ КОЛЕГА. КОМЕНТИРАА КАКО СПРОТИВНО НА ЗАКОНОТ ЗА РАБОТНИ ОДНОСИ И НИВНИОТ КОЛЕКТИВЕН ДОГОВОР НЕ ИМ ГИ ИСПЛАЌААТ ВИШОКОТ НА ОДРАБОТЕНИ ЧАСОВИ.ИСТО ТАКА НЕ ИМ ПЛАЌААТ, И ТОА СО ГОДИНИ, И РАБОТА ВО НЕДЕЛА.КОМЕНТИРАА И ЗА ТОА ДЕКА НЕКОЈ ОД НИВ ГИ ТУЖЕЛ И ДОБИЛ НА СУД, АРНО АМА ВЕДНАШ ОД СКОПЈЕ ГО ПРЕМЕСТИЛЕ ВО ГЕВГЕЛИЈА, ПА ВО ШТИП И КАДЕ ЛИ УШТЕ НЕ. КАКО ШТО КАЖАА МУ БИЛО РЕЧЕНО ДА СЕ ОТКАЖЕШ ОД ТУЖБАТА И ДОСУДЕНАТА ОШТЕТА И ЌЕ ТЕ ВРАТИМЕ НАЗАД КАЈ ШТО СИ БЕШЕ НА РАБОТА.
ЗНАЧИ ДА СЕ ВОДИ БОРБА СО КОРУПЦИЈА НАЈПРВО ПОДРАЗБИРА ТОЈ ШТО ЈА ПОЧНУВА ТАА БОРБА ДА РАБОТИ ПО ЗАКОН.
ИНАКУ ЗА КОРУМПИРАНИТЕ ЦАРИНИЦИ ЈАС ПРВ ПРЕДЛАГАМ 100 ГОДИНИ ЗАТВОР.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Август.2008 во 23:00
Значи не сте го прочитале тоа штопогоре ви го напишав.
Зар не можете да сваатите дека Договор си е Договор........ Земете го примерот со Муратовски и се ќе ви е јасно.

Кон врв
TONI Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 101
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај TONI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2008 во 10:33
Originally posted by orlov orlov напиша:

Jas lichno prodadov kukjichka vo Kuchkovo. Ama ne na Grk.

БЕКАТОНОТ ОД ИГМ ТИ БЕШЕ?
АКО И БЕКАТОНОТ СИ ГО ПРОДАЛ Е ТОГАШ ГОЛЕМА БЕЉА Е СТОРЕНА.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2008 во 11:22
Грешиш. Се што е вишок и што ти смета треба да го отуѓиш. Јас тоа и го направив. А, богами и се офајдив. Беља нема. Парите се тука, не се надвор. Македонија работи со нив. Е, сега може се малку за политичките апетити, ама тука се.среќа

Изменето од orlov - 24.Август.2008 во 18:10
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikolamali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2008 во 21:25
ТУКУ НЕ, ЗМИЈСКО ОКО.
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikolamali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2008 во 21:26
ИМАШЕ УШТЕ ЕДЕН ВО АРМ НЕ ЗНАМ КАКО ЛИ СЕ ВИКАШЕ ИСТ КАКО МУРАТОВСКИ. ТУКУ ШТО ДА ПРАВИМЕ СО НИВ НЕКАКО СЕ СИ МИСЛАМ И НЕ МИ Е ЈАСНО.

Изменето од nikolamali - 23.Август.2008 во 21:33
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikolamali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2008 во 21:46
ОРЛОВ ТИ ПОЛИТИЧАР ИЗГЛЕДА ЌЕ ДА СИ . СО ТВОИ ПАРИ МАКЕДОНИЈА РАБОТЕЛА? ОВА ЛИЧИ НА ДЕДО МРАЗ ОД КОЊАРИ.
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2008 во 22:23
@ nikolamali:

Ве молиме и известуваме дека во коментарите не се дозволува пишување со големи букви (CAPS) и гломазни фонтови.
Користете нормален фонт, а тоа што сакате да го истакнете може да го потенцирајте со големи букви.

Blagodaram!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2008 во 23:42
Originally posted by nikolamali nikolamali напиша:

ИМАШЕ УШТЕ ЕДЕН ВО АРМ НЕ ЗНАМ КАКО ЛИ СЕ ВИКАШЕ ИСТ КАКО МУРАТОВСКИ. ТУКУ ШТО ДА ПРАВИМЕ СО НИВ НЕКАКО СЕ СИ МИСЛАМ И НЕ МИ Е ЈАСНО.

Мислиш на Ајтов?
Тој ти е гори него сите други синдикалисти. Синдиокалист- кариерист...

Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikolamali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2008 во 13:50
ЗНАЧИ ОРЛОВ АКО ДОБРО ТЕ РАЗБРАВ СИНДИКАТ НЕМААТ И ВО СКОРО ВРЕМЕ НЕМА НИ ДА ИМААТ. Е ПА НЕКА ВИ Е НА ЗДРАВЈЕ.
СЕ Е ПО ЗАСЛУГА.
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikolamali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2008 во 13:55
Се извинувам. Прифатено.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2008 во 18:14
Originally posted by nikolamali nikolamali напиша:

ОРЛОВ ТИ ПОЛИТИЧАР ИЗГЛЕДА ЌЕ ДА СИ . СО ТВОИ ПАРИ МАКЕДОНИЈА РАБОТЕЛА? ОВА ЛИЧИ НА ДЕДО МРАЗ ОД КОЊАРИ.

Еееее. Јас политичар. Сокуќичка од наследство и која едвам имаше 50 квадратни метри. Ја продадов и државата работи. Јас кажав дека ја продадов на наш а не на грк и дека парите се во наша банка за да и се најдат на државата у недај боже.
Грешно си ме прочитал пријателе.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 173>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,484 секунди.