IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Технологија > Хардвер и софтвер
  Активни теми Активни теми RSS - Антивируси, Antispyware (општа дискусија)
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Антивируси, Antispyware (општа дискусија)

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1819202122 30>
Прашање: Кој Антивирус го користите?
Одговор Гласови Статистика
115 [26,68%]
129 [29,93%]
33 [7,66%]
26 [6,03%]
20 [4,64%]
2 [0,46%]
93 [21,58%]
13 [3,02%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
KAROLIN Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Maкедонско девојче

Регистриран: 28.Март.2008
Статус: Офлајн
Поени: 201
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KAROLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Август.2008 во 00:54
a jas sega neam antivirus, iam kasperski ali ne fukcionira, sekoj mokent treba da go izbrisam....
e moze li da mi stavite link na nekoj dobbar ANTIVIRUS, zaso ja stvarno ne se razbiram.....i da mi kazete od toj link kako da si go simnam....? i dali ke ima nekoi reakcii so simnuvanjeto na ete toj antivirus
odnapred blagodaram
Кон врв
polikarp Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Февруари.2007
Локација: United States
Поени: 49
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај polikarp Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Август.2008 во 03:18
Originally posted by ESMERALDA 1 ESMERALDA 1 напиша:

a jas sega neam antivirus, iam kasperski ali ne fukcionira, sekoj mokent treba da go izbrisam....
e moze li da mi stavite link na nekoj dobbar ANTIVIRUS, zaso ja stvarno ne se razbiram.....i da mi kazete od toj link kako da si go simnam....? i dali ke ima nekoi reakcii so simnuvanjeto na ete toj antivirus
odnapred blagodaram

Eve jas ke di dadam sega eden link
 http://www.avast.com/eng/download-avast-professional.html
Otvori i simni Avast Pro edition i instaliraj. Klucevi za aktivacija ke ti pratam vo privatna poraka licno do tebe koi vazat do 2012 god. Programata se update-nuva i raboti perfektno,  sto e najvazno zazema malku resursi a pritoa ne go tovari kompjuterot. Za efikasnosta nema sto da zboruvuvam.......no sepak toa e tvoj licen izbor.
pozdrav
големо%20гушкање

Изменето од polikarp - 18.Август.2008 во 03:29
Подобро да ме мразат заради тоа што сум, отколку да ме сакаат заради тоа што не сум.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Maкедонско девојче

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KAROLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Август.2008 во 21:40
otkkao go instalirav toj antivirus, neso mi se desi so kompjuterot........na sekoj saat , edno 2-3 pati denes mi se javuva edno Kompjuterot mora da vide shutdowniran, mi dava minuta vreme, demek toa e neso ko poraka li, naredba mne sfativ od Remote centr nekoja instalacija, koj znae so e...i za 1 min se isklucucva
jas mislam deka e od antivirusot so e rabotata? ima li nekoj slien problem/??? so da pravam?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Maкедонско девојче

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KAROLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Август.2008 во 00:01
i plus, mi kaza deka toa samo restartiranje se desava koga ti se updatuva programata, zaso porano ne se desavase nego sega koga staiv AVAST pro???/ i kako moze toa da se izbegne, da ne mi se restartira kompjuterov ???
Кон врв
polikarp Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Февруари.2007
Локација: United States
Поени: 49
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај polikarp Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Август.2008 во 04:59
[QUOTE=ESMERALDA 1]i plus, mi kaza deka toa samo restartiranje se desava koga ti se updatuva programata, zaso porano ne se desavase nego sega koga staiv AVAST pro???/ i kako moze toa da se izbegne, da ne mi se restartira kompjuterov ???[/QUOT.....

Ako mislis deka e do Antivirusot sto si go instalirala  togas deinstaliraj go istiot  i instaliraj Avira-Antivir Personal pa vidi kako ke se odvivaat rabotite.
Programata e free.......

Изменето од polikarp - 22.Август.2008 во 05:02
Подобро да ме мразат заради тоа што сум, отколку да ме сакаат заради тоа што не сум.
Кон врв
olikomerc Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Септември.2006
Поени: 11
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај olikomerc Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2008 во 02:40
NOD32 е еден од најдобрите анти-вируси, мада неможе да се каже кој е најдобар, ама тивок е, работи у позадина, редовно се апдејтира со најнови дефиниции, не зима многу рам, и не е досаден како некои (касперски) на пример. Во комбинација со добар антиспајвер е супер.

Моментално од заштита имам: NOD32 + SPYWARE DOCTOR + AD-AWARE + MCAFEE FIREWALL +  3 други антиспајвери, малвери програмчиња кои по потреба ги активирам, а другиве две се со real-time protection намигнување

Изменето од olikomerc - 23.Август.2008 во 02:42
Кон врв
Dark HaCkeR Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Регистриран: 20.Април.2008
Поени: 683
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2008 во 03:15
Originally posted by olikomerc olikomerc напиша:

NOD32 е еден од најдобрите анти-вируси, мада неможе да се каже кој е најдобар, ама тивок е, работи у позадина, редовно се апдејтира со најнови дефиниции, не зима многу рам, и не е досаден како некои (касперски) на пример. Во комбинација со добар антиспајвер е супер.Моментално од заштита имам: NOD32 + SPYWARE DOCTOR + AD-AWARE + MCAFEE FIREWALL +  3 други антиспајвери, малвери програмчиња кои по потреба ги активирам, а другиве две се со real-time protection намигнување
A sega se kaza bravo ke te bide ne tresi zeleni Nod 32 ne mozes da go sporeduvas so kaspersky osobeno so kaspersky 2009 citni malce nekoja kniga,a vaa NOD32 + SPYWARE DOCTOR + AD-AWARE + MCAFEE FIREWALL + kobinacija so ja nabroja samo eden kaspersky internet securiti 2009 i furas se vo edno vrvna zastita aj pozdrav

Изменето од Dark HaCkeR - 23.Август.2008 во 03:21
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај olikomerc Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2008 во 15:36
Originally posted by Dark HaCkeR Dark HaCkeR напиша:

NOD32 е еден од најдобрите анти-вируси, мада неможе да се каже кој е најдобар, ама тивок е, работи у позадина, редовно се апдејтира со најнови дефиниции, не зима многу рам, и не е досаден како некои (касперски) на пример. Во комбинација со добар антиспајвер е супер.Моментално од заштита имам: NOD32 + SPYWARE DOCTOR + AD-AWARE + MCAFEE FIREWALL +  3 други антиспајвери, малвери програмчиња кои по потреба ги активирам, а другиве две се со real-time protection намигнување
A sega se kaza bravo ke te bide ne tresi zeleni Nod 32 ne mozes da go sporeduvas so kaspersky osobeno so kaspersky 2009 citni malce nekoja kniga,a vaa NOD32 + SPYWARE DOCTOR + AD-AWARE + MCAFEE FIREWALL + kobinacija so ja nabroja samo eden kaspersky internet securiti 2009 i furas se vo edno vrvna zastita aj pozdrav

Незнам кој тресе зелени, прогуглај и ти малку па ќе се увериш, ама тешко пошто глеам си се заљубил у касперски. Не викам дека е некој подобар антивирус, како што кажав претходно се е прашање на вкус.
Кон врв
cobebobo1 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Август.2008
Поени: 27
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cobebobo1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2008 во 15:40
neka proba nekoj da probie niz bit defender
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2008 во 15:49

Originally posted by Dark HaCkeR Dark HaCkeR напиша:

Незнам кој тресе зелени, прогуглај и ти малку па ќе се увериш, ама тешко пошто глеам си се заљубил у касперски. Не викам дека е некој подобар антивирус, како што кажав претходно се е прашање на вкус.
Uste google koristis za vakvi raboti smesno hahahaha bravo be abe ke te bide arno vikam ja
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај olikomerc Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2008 во 16:52
Ти што користиш, како што гледам само сакаш да се препираш ништо друго. Убаво кажав нема најдобар антивирус и толку.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2008 во 18:50
Ne si aren ti ajde ne me zamaraj poveke nema naj dobar anti virus hahhaahhhha ajde odi oladi malce
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај olikomerc Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2008 во 19:59
Не, се гледа дека ти не си арен, само што не сфаќаш, и се правиш тука пред цел форум некој и нешто, демек некое хакериште, а немаш појма од живот.голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2008 во 20:02
Ti kazav da oladis malce ako imas gas tolku daj mi tvoe msn ke ti go hacknam pass i ke go ispisam nis cel forum ke ti gi ukradam site adresi ke gi ispisam na forumov ke ti probijam firewall i ke snimam so kamera i ke go pustam na youtube samo dovlno mi e edno tvoe msn
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1819202122 30>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,422 секунди.