IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Состанок за излегување
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Состанок за излегување

Внеси реплика Внеси реплика страница  <123>
Прашање: Кога се договарате со партнерот да излезете...
Одговор Гласови Статистика
16 [72,73%]
1 [4,55%]
1 [4,55%]
0 [0,00%]
1 [4,55%]
3 [13,64%]
0 [0,00%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Август.2008 во 19:54
Originally posted by Mona Liza Mona Liza напиша:

Епа луѓе  пишете кој кого чека кога се договарате за излегување со партнерот/партнерката

Јас да си кажам прва :  секогаш доаѓам на време, па дури ми се има случено јас него да го чекам , а не обратно среќа

Почесто јас него голема%20насмевка ама дур се договориме кое време каде како што  перипетии живи голема%20насмевка
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
гoстин Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Февруари.2008
Поени: 7557
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Август.2008 во 19:56
ja imam i ja cekano nekolku pati i ke ja cekam sekogas

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Август.2008 во 19:56
иххх 2 пати...а а тебе 4 недели голема%20насмевкаголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
Јордан Шумарот Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 08.Август.2008
Поени: 230
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Јордан Шумарот Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Август.2008 во 19:56
не видов доаѓам 15 мин порано....а во цел западен свет е онаа поговорка : 15 мин. порано е на време, на време е доцна, а 15 мин. покасно е неприфатливо....
ппаппаап шо ти е менталитет..
пс. балканишен шајзен....лолл о о л о л о л
Кон врв
гoстин Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Февруари.2008
Поени: 7557
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Август.2008 во 19:58
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

иххх 2 пати...а а тебе 4 недели голема%20насмевкаголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање

pazi

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Август.2008 во 19:59
ајде ајде голема%20насмевка
Кон врв
ShmIzLi4kA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Август.2008
Поени: 123
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ShmIzLi4kA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2008 во 04:19
sekogas go ceka...kasni poveke od eden saat...i dodeka go cekam tolku mnogu sum iznervirana i koga ke go vidam ke mi se nasmee i zaboravam na toa deka saat vreme i poveke sum go cekala   
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2009 во 18:14
Секогаш сум идел пред време,дури и на дожд сум чекал.
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
Kali Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Storyteller

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 4947
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2009 во 18:26
obicno sum tocna..ako me zatera maler pred izleguvanje ( ne mi stima kombinacijata so sum ja napravila pa se presoblekuvam minut pred vremeto za izleguvanje), ili se-nesto-mi-izleguva, togas se javuvam i vikam, sedni (nekade, kazi kaj si), doagjam.големо%20гушкање

Изменето од Kali - 09.Март.2009 во 18:26
Кон врв
vili2121 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Papa Bear

Регистриран: 04.Август.2008
Поени: 5628
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vili2121 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2009 во 12:30
na vreme ili -15ina min

a kasnam koga sum so prikolka

koga treba da zemam nekoj popatno
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
Кон врв
mmomirovski Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 15.Септември.2008
Локација: Tuvalu
Поени: 1219
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mmomirovski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2009 во 00:46
Tочен сум. Ме иритира тоа.
Кон врв
THEPRINCESS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Декември.2008
Поени: 4676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај THEPRINCESS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2009 во 15:56
Mene od doma me zimat, ama recisi nikogas ne sum spremna koga idat po mene, ili ne sum dosminkana, ili ne sum oblecena, vazno moram da zakasnam
Кон врв
Schatzii Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Мај.2010
Локација: Germany
Поени: 10600
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Август.2010 во 12:28
секогаш се трудам да бидам точна...
ако задоцнам, значи сигурно има добра причина за тоасреќа
Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be,
because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Кон врв
Џо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Каубоец

Регистриран: 17.Ноември.2009
Поени: 2121
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Џо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Август.2010 во 12:38
Бидејќи сум исфрустриран кога ги чекам другите.
Никогаш не договарам во точен временски период.
И секогаш се јавувам отпрва ако каснам.
Ovo nebo nad nama
sjena je od zastora
kula na nebesima
u našim je prsima

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <123>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,344 секунди.