Испечати | Затвори го прозорот

Состанок за излегување

Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: Интима
Име на форумот: Љубов
Опис на форумот: Верност, другарство, страст, љубомора, мерак... или се’ заедно?
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=10229
Датум на принтање: 03.Август.2025 во 20:32
Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com

Тема: Состанок за излегување
Постирано од: Mindy
Наслов: Состанок за излегување
Датум на внесување: 10.Ноември.2007 во 10:09
Епа луѓе  пишете кој кого чека кога се договарате за излегување со партнерот/партнерката

Јас да си кажам прва :  секогаш доаѓам на време, па дури ми се има случено јас него да го чекам , а не обратно среќа

-------------

Коментари:
Постирано од: ZeZnAtA
Датум на внесување: 10.Ноември.2007 во 10:15
ko svajcarsi casovnik sumголема%20насмевка (koga sakam normalnoнамигнување)

-------------
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!

Постирано од: connected
Датум на внесување: 10.Ноември.2007 во 10:45
sekogas kasnevголема%20насмевка

-------------

Постирано од: NiNa1
Датум на внесување: 10.Ноември.2007 во 12:14

IMA VREME ZA TOAголема%20насмевка

-------------

Постирано од: The wolf
Датум на внесување: 10.Ноември.2007 во 12:37
a zasto  nema toj odi  15 min  porano kaj  nejze i  ja ceka dodatni  20 min od tocno dogovorenoto vreme??????ne glasam!!!

Постирано од: Isis
Датум на внесување: 10.Ноември.2007 во 12:50
..

-------------

Постирано од: The wolf
Датум на внесување: 10.Ноември.2007 во 13:00
Bog da cuva,od zena i od smrt ne mozes da pobegnes!!!lol
Acelera od sega  i jaske se pogoduvam so maskarata vo okoтрепкање

Постирано од: ekaterina
Датум на внесување: 10.Ноември.2007 во 13:15
nikogas ne kasnam..toa mi e kako stres...
bas deneska cekav eden prijatel ama kasnese, pa si otidov...smrznav, ladno e ne e za cekanje.

-------------
people are strange

Постирано од: zagor
Датум на внесување: 10.Ноември.2007 во 15:17
...i jas...kakva slucajnost...se smrznav..ako bide vaka,gotovo...лутина

-------------
...zagor e ziv,se drugo e laga.

Постирано од: str8up
Датум на внесување: 10.Ноември.2007 во 15:23
се обидувам што е можно повеќе да сум точен. не сакам да доцнам, ама понекогаш ми се случува, што да правам...најчесто сум точенголема%20насмевка
чудно е што кога се чекаме на некое место вака надвор, и одма идеме, не само што сум точен туку во 90% од случаите, прв доаѓам, и тоа порано од договореното. ама слабост ми е кога треба да дојдам не само кај неа, секаде. кога треба да одам дома и кај неа, и кај другари, секогаш каснам...понекогаш знам и цел саат да дојдам покасно....црвенеење
ама и тоа се трудам да го сменам на подоброголема%20насмевка

-------------
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot

Постирано од: La Ninja
Датум на внесување: 10.Ноември.2007 во 15:25
никогаш не сум каснела....затоа и мразам да чекам повеќе од 10 минути.

-------------
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....

Постирано од: zagor
Датум на внесување: 10.Ноември.2007 во 15:29
изненадувањезбунетостзбунетост
збунетостизненадување

-------------
...zagor e ziv,se drugo e laga.

Постирано од: SABINA
Датум на внесување: 10.Ноември.2007 во 16:30

pa sekogas kasnam .... no zatoa podobro e da si go vikate doma da ne smrzne vo ova ladnoизненадување

-------------
ljubovta gi razdeluva ne razdelnite a gi osvojuva ne osvoivite

Постирано од: Lady Blue
Датум на внесување: 10.Ноември.2007 во 20:38

Mrazam da cekam i da me cekaat...... sekogas sum duri i 5 - 10 minuti pred vreme spremna ili na dogovorenoto mesto.....gi pocituvam lugjeto so koi izleguvam i ocekuvam i tie da me pocituvaat mene ....трепкање

-------------
I love life!!!

Датум на внесување: 22.Август.2008 во 19:54
Originally posted by Mona Liza Mona Liza напиша:

Епа луѓе  пишете кој кого чека кога се договарате за излегување со партнерот/партнерката

Јас да си кажам прва :  секогаш доаѓам на време, па дури ми се има случено јас него да го чекам , а не обратно среќа

Почесто јас него голема%20насмевка ама дур се договориме кое време каде како што  перипетии живи голема%20насмевка

-------------

Постирано од: гoстин
Датум на внесување: 22.Август.2008 во 19:56
ja imam i ja cekano nekolku pati i ke ja cekam sekogas

-------------

иххх 2 пати...а а тебе 4 недели голема%20насмевкаголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање

-------------

Постирано од: Јордан Шумарот
не видов доаѓам 15 мин порано....а во цел западен свет е онаа поговорка : 15 мин. порано е на време, на време е доцна, а 15 мин. покасно е неприфатливо....
ппаппаап шо ти е менталитет..
пс. балканишен шајзен....лолл о о л о л о л

Постирано од: гoстин
Датум на внесување: 22.Август.2008 во 19:58
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

иххх 2 пати...а а тебе 4 недели голема%20насмевкаголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање

pazi

-------------

Датум на внесување: 22.Август.2008 во 19:59
ајде ајде голема%20насмевка

-------------

Постирано од: ShmIzLi4kA
Датум на внесување: 23.Август.2008 во 04:19
sekogas go ceka...kasni poveke od eden saat...i dodeka go cekam tolku mnogu sum iznervirana i koga ke go vidam ke mi se nasmee i zaboravam na toa deka saat vreme i poveke sum go cekala   

Постирано од: fiks
Датум на внесување: 09.Март.2009 во 18:14
Секогаш сум идел пред време,дури и на дожд сум чекал.

-------------
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Постирано од: Kali
Датум на внесување: 09.Март.2009 во 18:26
obicno sum tocna..ako me zatera maler pred izleguvanje ( ne mi stima kombinacijata so sum ja napravila pa se presoblekuvam minut pred vremeto za izleguvanje), ili se-nesto-mi-izleguva, togas se javuvam i vikam, sedni (nekade, kazi kaj si), doagjam.големо%20гушкање

Постирано од: vili2121
Датум на внесување: 10.Март.2009 во 12:30
na vreme ili -15ina min

a kasnam koga sum so prikolka

koga treba da zemam nekoj popatno

-------------
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство

Постирано од: mmomirovski
Датум на внесување: 11.Март.2009 во 00:46
Tочен сум. Ме иритира тоа.

Постирано од: THEPRINCESS
Датум на внесување: 14.Март.2009 во 15:56
Mene od doma me zimat, ama recisi nikogas ne sum spremna koga idat po mene, ili ne sum dosminkana, ili ne sum oblecena, vazno moram da zakasnam

Постирано од: Schatzii
Датум на внесување: 05.Август.2010 во 12:28
секогаш се трудам да бидам точна...
ако задоцнам, значи сигурно има добра причина за тоасреќа

-------------
Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be,
because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.

Постирано од: Џо
Датум на внесување: 05.Август.2010 во 12:38
Бидејќи сум исфрустриран кога ги чекам другите.
Никогаш не договарам во точен временски период.
И секогаш се јавувам отпрва ако каснам.

-------------
Ovo nebo nad nama
sjena je od zastora
kula na nebesima
u našim je prsima

Постирано од: Schatzii
Датум на внесување: 20.Јуни.2011 во 14:36
Како да се однесувате на првиот состанок

Никој не е совршен. Но, некои работи треба да знаете да ги контролирате и да знаете како да се поставите. Следниве работи никако не треба да ги направите.

Викање - Губење на контрола, особено во јавноста покажува недостаток на самоконтрола. Тоа е одбивно. Покажува колку сте психички, ментално и физички слаби.

Ароганција - Постои општа заблуда дека жените преферираат замислени мажи, тоа всушност е одбивно. Многу мажи ја поистоветуваат довербата со ароганција, но тоа во никој случај не е исто. Самоувереноста е привлечна, но доколку се обидете да покажете колку сте самоуверени ќе постигнете спротивен ефект. Сите жени знаат дека квалитетите се всушност дискретни.

Родителско однесување - Современите жени не сакаат некој да им кажува што да прават, како да се облекуваат или каква фризура ќе носат. Можеби ќе мислите дека се разбирате во тие работи, но таа ќе мисли дека сте свиња.

Алкохол - Алкохолот опушта, но доколку претерувате секако ќе предизвика спротивен ефект. Кога сте на состанок избегнувајте да консумирате големо количесто на алкохол, за да не дојдете во непријатна ситуација.

-------------
Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be,
because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.

Постирано од: Marko Polo 1
Датум на внесување: 26.Јуни.2011 во 21:23
Zatoa Shatz, jas go preskoknuem prviot sostanok i odam direktno na vtoriot... da ne dobijat pogresna pretstava za mene, de...

-------------
Incredible Blue

Постирано од: pajser
Датум на внесување: 27.Јуни.2011 во 13:30
 ima da cheka tuku shto nema trte mrteсвиркање

-------------
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana

Постирано од: Schatzii7
Датум на внесување: 15.Ноември.2013 во 14:03
http://www.crnobelo.com/zabava/interesno/19844-dali-e-ova-najludiot-romanticen-sostanok" rel="nofollow - Дали е ова најлудиот состанок за излегување?

Две личности кои барале љубов на интернет одлучиле да ги отфрлаат вообичаените опции за состанок како одење на кафе или во кино, па решиле да тргнат на европска авантура од 21 ден.
Клара Бенсен (писателка) и Џеф  Вилсон (професор) се запознале преку интернет страницата „Ок Купид“ и за само 8 недели подоцна, парот од Тексас се нашол во авион за Истанбул. Според Клара: „Како што рекол Марк Твен - Не постои посигурен начин за некого да замразиш или засакаш од заедничко патување“.
Клара на он - лајн страницата за запознавање се вклучила седум дена пред да го запознае Џеф и го видела неговиот интригантен и чуден профил на кој стоела негова слика со голема крава. Откако стапиле во контакт, уште во третиот меил Џеф ѝ ја предложил необичната авантура, без подетално запознавање и разговори преку интернет.

Тој ѝ напишал: „Дали имаш некоја идеја за патувачко експериментирање? Јас имам неколку и сакам сите да ги испробам во јуни“. Она што за него претставувало експериментирање и авантура било тргнување без план, без резервации и без куфери. Само основни и најпотребни работи за лична хигиена, пасош и пари. Ова било шок за Клара, но сепак авантуристички дух преовладал и го прифатила предизвикот.

Пред да тргнат во јуни, сепак се сретнале неколку пати и се договориле дека нема да носат дополнителна облека, туку ќе ја перат таа што ја носат на нив. Од лични работи носеле: пасош, кредитни картички, мобилни телефони, мапи и четки за заби. Потрошиле вкупно 1.200 долари за повратни билети. Во просек дневно трошеле 30 долари на сместување и храна.

„На прв поглед не бевме многу компатибилен пар. Џеф е енергичен универзитетски професор, а јас сум повлечена и затворена писателка“, изјавила Клара. Меѓутоа во текот на патувањето таа сфатила дека имаат многу повеќе заеднички работи, отколку што мислеле на почетокот. „Открив дека нашите личности имаат иста крв на луди научници“.

На крајот, според цитатот на Марк Твен, излегло дека сепак си се допаѓаат еден на друг.

За 21 ден поминале 8 држави, тргнувајќи кон Турција, низ Унгарија, Хрватска, Босна, а завршиле во Англија. Користеле различни превозни средства, но и многу пешачеле. Шест месеци подоцна, тие се сè уште заедно, меѓу нив има хемија, но и многу поголема длабочина, поврзаност, смисла и пријателство. Дефинитивно, патувањето ќе им остане како незаборавно доживување и посебно поврзување.

Испечати | Затвори го прозорот

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk