|
СОВЕСНОСТ... |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хахаххахаха zenmaster, добар си друже, ја мислев ке признаеш тука само на форумот, а не во јавност
Изменето од Mona Liza - 02.Октомври.2007 во 20:10 |
|
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мона не видов твој пост околу темава.....
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
blueprayer мила, јас прва кажав да ...дека чувствувам совест кога преќутувам за нешто, не мора да значи дека мора да сум у врска, туку општо во секојдневието,,еве моментално ме мачи совеста оти не сум им кажала нешто на моите родители, ама морам да траам додека да дојде погоден момент и многу ми е тешко, ама тоа е
|
|
|
|
LUPUS ET
Група Регистриран: 17.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А, зошто? Петте минути задоволство секако и спротивната страна ги доживува.
|
|
,,ODLUCHIV: CRIG BLIC,,
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo biblijata pisuva : "PRAVI GO ONA STO SAKAS DA TI GO PRAVAT" , kako i da e , za lazenjeto nemam sovest , ne me pece , boli me gole
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
te boli dole koga ke izlazes, a koga ke te izlazat ..kako e togas ??
|
|
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
slednite sto godini
"nula" |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене ме гризеше совест денес дека еден колега ме гушна..не издржав а да не му кажам..мад адобро знае дека тој колега ми е само колега и дека никогаш ништо не би имала со никого
|
|
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas zatoa mnogu se trudam da bidam iskrena i bez tajni kon lugjeto sto gi sakam...sakam da imam miren son |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....taka e Lady Blue..!mora da si ti nekoja iskrena i sovesna devojka..se cuvstvuva toa... Изменето од zagor - 22.Август.2008 во 00:53 |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мразам да се каам и мразам да го лажам него (иако лажам за него) токму затоа не кријам ништо и токму затоа лагите се надвор од нашиот свет... а и не знам да го излажам ко што треба (не ни сакам)
Изменето од Monuska - 22.Август.2008 во 00:52 |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
????
|
|
|
|
wellcome
Нов член Регистриран: 22.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se zivee, nema gajle
|
|
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |