|
Антивируси, Antispyware (општа дискусија) |
Внеси реплика | страница <1 1819202122 30> |
Автор | |||
KAROLIN
Сениор Maкедонско девојче Регистриран: 28.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a jas sega neam antivirus, iam kasperski ali ne fukcionira, sekoj mokent treba da go izbrisam....
e moze li da mi stavite link na nekoj dobbar ANTIVIRUS, zaso ja stvarno ne se razbiram.....i da mi kazete od toj link kako da si go simnam....? i dali ke ima nekoi reakcii so simnuvanjeto na ete toj antivirus odnapred blagodaram |
|||
polikarp
Група Регистриран: 14.Февруари.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Eve jas ke di dadam sega eden link http://www.avast.com/eng/download-avast-professional.html Otvori i simni Avast Pro edition i instaliraj. Klucevi za aktivacija ke ti pratam vo privatna poraka licno do tebe koi vazat do 2012 god. Programata se update-nuva i raboti perfektno, sto e najvazno zazema malku resursi a pritoa ne go tovari kompjuterot. Za efikasnosta nema sto da zboruvuvam.......no sepak toa e tvoj licen izbor. pozdrav Изменето од polikarp - 18.Август.2008 во 03:29 |
|||
Подобро да ме мразат заради тоа што сум, отколку да ме сакаат заради тоа што не сум.
|
|||
KAROLIN
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
otkkao go instalirav toj antivirus, neso mi se desi so kompjuterot........na sekoj saat , edno 2-3 pati denes mi se javuva edno Kompjuterot mora da vide shutdowniran, mi dava minuta vreme, demek toa e neso ko poraka li, naredba mne sfativ od Remote centr nekoja instalacija, koj znae so e...i za 1 min se isklucucva
jas mislam deka e od antivirusot so e rabotata? ima li nekoj slien problem/??? so da pravam? |
|||
KAROLIN
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
i plus, mi kaza deka toa samo restartiranje se desava koga ti se updatuva programata, zaso porano ne se desavase nego sega koga staiv AVAST pro???/ i kako moze toa da se izbegne, da ne mi se restartira kompjuterov ???
|
|||
polikarp
Група Регистриран: 14.Февруари.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
[QUOTE=ESMERALDA 1]i plus, mi kaza deka toa samo restartiranje se desava koga ti se updatuva programata, zaso porano ne se desavase nego sega koga staiv AVAST pro???/ i kako moze toa da se izbegne, da ne mi se restartira kompjuterov ???[/QUOT.....
Ako mislis deka e do Antivirusot sto si go instalirala togas deinstaliraj go istiot i instaliraj Avira-Antivir Personal pa vidi kako ke se odvivaat rabotite. Programata e free....... Изменето од polikarp - 22.Август.2008 во 05:02 |
|||
Подобро да ме мразат заради тоа што сум, отколку да ме сакаат заради тоа што не сум.
|
|||
olikomerc
Нов член Регистриран: 05.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
NOD32 е еден од најдобрите анти-вируси, мада неможе да се каже кој е најдобар, ама тивок е, работи у позадина, редовно се апдејтира со најнови дефиниции, не зима многу рам, и не е досаден како некои (касперски) на пример. Во комбинација со добар антиспајвер е супер.
Моментално од заштита имам: NOD32 + SPYWARE DOCTOR + AD-AWARE + MCAFEE FIREWALL + 3 други антиспајвери, малвери програмчиња кои по потреба ги активирам, а другиве две се со real-time protection Изменето од olikomerc - 23.Август.2008 во 02:42 |
|||
Dark HaCkeR
Сениор Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Изменето од Dark HaCkeR - 23.Август.2008 во 03:21 |
|||
olikomerc
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Незнам кој тресе зелени, прогуглај и ти малку па ќе се увериш, ама тешко пошто глеам си се заљубил у касперски. Не викам дека е некој подобар антивирус, како што кажав претходно се е прашање на вкус. |
|||
cobebobo1
Нов член Регистриран: 22.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
neka proba nekoj da probie niz bit defender
|
|||
Dark HaCkeR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
olikomerc
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ти што користиш, како што гледам само сакаш да се препираш ништо друго. Убаво кажав нема најдобар антивирус и толку.
|
|||
Dark HaCkeR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne si aren ti ajde ne me zamaraj poveke nema naj dobar anti virus hahhaahhhha ajde odi oladi malce
|
|||
olikomerc
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не, се гледа дека ти не си арен, само што не сфаќаш, и се правиш тука пред цел форум некој и нешто, демек некое хакериште, а немаш појма од живот.
|
|||
Dark HaCkeR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ti kazav da oladis malce ako imas gas tolku daj mi tvoe msn ke ti go hacknam pass i ke go ispisam nis cel forum ke ti gi ukradam site adresi ke gi ispisam na forumov ke ti probijam firewall i ke snimam so kamera i ke go pustam na youtube samo dovlno mi e edno tvoe msn
|
|||
Внеси реплика | страница <1 1819202122 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |