|
Крие ли нашата земја некакви мистерии? |
Внеси реплика | страница 123 6> |
Автор | |
Ani4ka_xxxxxxxx
Сениор Регистриран: 30.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 163 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 20.Август.2008 во 19:11 |
што мислите, има ли во нашата мала и пренапатена Македонија некакви мистерии?ако некој знае нешто нека пиши!
поздрав.. |
|
St|Ll wA|t|nG f0r mY pR|nCe ChArm|nG...
|
|
neo_wmaster
Сениор Angel of Death. Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 660 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ej za misterii imame eden kup. A najgolemata ni e Boki 13. Sala na strana, ajde da kazam. Za misterii ima i ajde da nabrojam nekoi: Krunata na Car Samiul nikoj ne znae kade e, a se misli deka e nekade na Planinata Belasica, mestoto kade e zakopana sestrata na Samiul Struma e podignato okolu pola metar nad zemjata bidejki Samiul ja prokolnal zemjata da ja vadi nadvor od nea koga ke umre, Golem Grad spored nekoi se smeta kako mesto kade e raspnat Isus, pronajdoci na koski od afriknski zivotni za koi se smeta deka ziveele na ovie kraista pred poveke od 2500 godini. Mislam deka dovolno nabrojav, ajde sledejci koj saka da napise za nekoja druga. |
|
neo_wmaster
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Heheheh, ne moze da mi se sviga koga ne ja ni znam, a ni slika ne sum videl od nea. Samo imame slicni mislenja i razmisluvame slicno, sto e dobro za da ima pointeresni diskusii. Pozdrav |
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
евангелос, остави ги децата само туку им сметаш
да не бидам офтопик ( како и цела тема ).... може има нешто во македонија... којзнае |
|
TETKA ZIZI
Нов член Регистриран: 09.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нострадамус veli deka Mакедонија ќе биде местото каде ќе се сопира најсилниот продор на муслиманството,нострадамус вели дека во
Mакедонија теле тригодишно ќе се дави во крвта која ќе се пролее,значи некаде 2009 год се очекува во Mакедонија да се појави политичар кој Mакедонската политика ќе ја преврти за 360 степени,многу политичари тогаш засекогаш ќе заминат од политиката,иначе према предвидувањето и на Tарабич се споменува Mакедонија дека во 2012 ќе биде пронајден гробот на цар самоил,и многу тези на бугарија ќе паднат во вода,е сега овој македонец кој ќе се појави во 2009 год исто го имаат предвидено и тарабич но тој не е роден во македонија,ќе биди релативно млад sto vikate a ova e isecok od knigata na Nostradamus ke nemate vreme za spojuvanje deca pobrzajte!!!!!!!!! |
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас пишувам сосема он топик. Ani4ka и neo се една од мистериите што ги крие нашата Земја.
|
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нострадамус многу работи кажа, и многу работи утна. Вистинскиот пророк не прави утки
|
|
|
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не сум бе јас против вас, туку ЗА вас. Јас сакам вас да ве биде, а не да не ве биде. Во конекст на темава, вие сте моја позитивна мистерија што ја крие нашата земја
Голем сум јас за Ani4ka, не преголем, ама доволно голем. Ќе си најдам јас друга аничка, а оваа прекрасна Ani4ka ти ја оставам тебе
|
|
|
|
neo_wmaster
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hehe, fala stom mi ja ostavas mene. Inaku denes mi dojdoa doma Jehovini Svedoci i mi dadoa nekoe spisanie "Strazarska Kula" i na poslednata strana pisuva deka nema da se unisti zemjata nikogas. Ke go pastiram na edna druga tema od Ani4ka , mislam deka bese deka se ke pocne od pocetok. |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..ja se drzam za temata!..toa e za mene momentalno "GOLEMA misterija,vo ovaa nasa mala i napatena MA KEDONIJA"..!...na makedoncite de ..
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
TETKA ZIZI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a Makedonija???????
Изменето од TETKA ZIZI - 22.Август.2008 во 17:10 |
|
neo_wmaster
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto Makedonija, ajde doiskazi se malku. |
|
TETKA ZIZI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bravo sega moze da pocneme so temata neli ????????
|
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е ајде де почни
|
|
|
|
Внеси реплика | страница 123 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |