![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 833834835836837 1402> |
Автор | |
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
СДК дека не сакам ништо да кажам...
![]() |
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
сдк,.... научив бугарски од пагане и дабе
![]() |
|
![]() |
|
da be ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
СДК kojto pie pee
![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
JBG .... ne sum pesmopisec pa ne znam sto da kazam
![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Ma di ces naci boljeg momka za te pare
ne budi smesna draga ti mozes do veka tragati al' neces naci nikog tako mi gitare 'ko ce te vise voleti iko ce lepse lagati ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Bilo je lijepo dok je trajalo
al’ u tvom srcu sve je prestalo bilo je lijepo ali uzalud JBG ..... to je to ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Odlazi cirkus iz našeg malog grada
Širokim drumom što izlazi na most. Odlazi cirkus i ja se pitam sada: ko je domaæin a ko je bio gost? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
da be ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
да бе ![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
.....nemam poveke zborovi...se kazav....,i pak ne se razbravme.........
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
deka mi e preku ... da bidam vo bermudski triagolnik .....
![]() ![]() ![]() Изменето од la fille - 20.Август.2008 во 23:52 |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
da ZAGI bot e bot, no koj da go znae
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
.....bot si e bot,ama zavisi koja verzija...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
.....SAKAM DA KAZAM A STO E BOT??????/
![]() |
|
![]() |
|
...toa e svalerot,pa negov drugar....
![]() Изменето од zagor - 20.Август.2008 во 13:01 |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 833834835836837 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |