|
Присуство на таткото на породуање |
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Автор | |||
Album
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 195 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
E dobro de ...ti tolku si IRONICNA za poroduvanjevo....pa daj malku bidi Cool...kojveli deka e toa mala rabota...No zosto da ja opteretuvame koga toa e pred se prirodna pojava i dar o dboga,neli? |
|||
Onamu kade sto imas obvrska ne baraj kreacija,taa doaga otposle!!!
|
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ironijata proizleze od tvojot komentar i ne mozev da ne bidam ironicna: dodeka zenati ja igra najvaznata utakmica vo nejziniot (a bi trebalo i vo tvojot) zivot, ti mrtov-laden si gledas utakmica i se nerviras sto na tvoite im zabile gol???...E pa ti epten si bil COOL!!!
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ironijata proizleze od tvojot komentar i ne mozev da ne bidam ironicna:
dodeka zenati ja igra najvaznata utakmica vo nejziniot (a bi trebalo i
vo tvojot) zivot, ti mrtov-laden si gledas utakmica i se nerviras sto
na tvoite im zabile gol???...E pa ti epten si bil COOL!!!
... ne go karaj... znaesh li deka nekogash poarno e da si gleda utakmica... otkolku da ragash... i da se sekirash za nego.... jas koga se poragav ( a me poragashe nasha prijatelka)... mojov pagashe vo nesvest 2 pati... a posle zastana pred edno granapce (vo komshii) i na site im kupuvashe cokolado... gi casteshe...imal sin...abe shto pari potroshi... koga si dojdov od bolnica bev spremna da mu pravam atentat od zaseda... ama deteno taze rodeno ke mi ostaneshe bez tatko.... |
|||
alekso_2000
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Очекував да бидам нападнат вака но .........Немаше потреба!
|
|||
car's freack
|
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
E aj pa ti,toa ako bese napad..ne go znaes mojot arsenal
Toa bese taka samo figurativno kazano
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...skoro se poragashe edna od snaite od nasheto poshiroko semejstvo... taze tatkoto se isfali deka prisustvuval na poragajot... i na site cela vecer...dodeka bevme sobrani na tiganici... ni gi pokazuvashe slikite od cinot na poragajot... ni zgrozi i odmili na site... ako nego toa mu beshe milo...na nas drugite... ne ni beshe...od k*rtoazija...velevme...lele...bravo za tebe...a vo sebe vrievme....
...iskreno... mi odmile zatoa shto poarno ke beshe da angazirashe kamerman/slikar... a toj da si ja drzeze nevestata za raka... vaka... premnogu kic... |
|||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Toj u stvari i ne bil prisuten na raganjeto na svoeto dete...prasajte ja zena mu..sigurno ke potvrdi...
|
|||
Album
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ironijata proizleze od tvojot komentar i ne mozev da ne bidam ironicna: dodeka zenati ja igra najvaznata utakmica vo nejziniot (a bi trebalo i vo tvojot) zivot, ti mrtov-laden si gledas utakmica i se nerviras sto na tvoite im zabile gol???...E pa ti epten si bil COOL!!! [/QUOTE]Prvo toa ne e utakmica tuku natprevar!!! Vtoro toa ne e najvazen natprevar zasto go opishuvash kako da e ZIVOT ili SMRT...ti kazav deka toa e prirodna rabota i nema potreba od PRETERAN STRAV ....za mene mnogu povazen e natprevarot na odgleduvanje i vospituvanje deca a ne samo raganje....kolku i da ti e ova idiotski kazano .!! Treto A toa so TV i txt beshe samo megu redovi kazano kako olesnuvanje na porodilnite Bolki koitiovde ki prenesuvash i koi se razbira samo toj sto rodil gi znae!!.... ete taka aj sea Cool da bideme |
|||
|
|||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
[QUOTE=Album]
Prvo toa ne e utakmica tuku natprevar!!! Vtoro toa ne e najvazen natprevar zasto go opishuvash kako da e ZIVOT ili SMRT...ti kazav deka toa e prirodna rabota i nema potreba od PRETERAN STRAV ....za mene mnogu povazen e natprevarot na odgleduvanje i vospituvanje deca a ne samo raganje....kolku i da ti e ova idiotski kazano .!! Treto A toa so TV i txt beshe samo megu redovi kazano kako olesnuvanje na porodilnite Bolki koitiovde ki prenesuvash i koi se razbira samo toj sto rodil gi znae!!.... ete taka aj sea Cool da bideme ___________________________________________________________
Prvo, znam deka e natprevar i sakav da te popravam,ama te citirav oti ti taka napisa!.
Vtoro,nikade ne zboruvam za preteran strav (barem kaj mene go nemase).Inaku i toa kako moze da bide natprevar NA ZIVOT ILI SMRT, ne znam dali znaes kolku zeni ili bebinja umiraat za vreme na poroduvanjeto?..
Treto,aj bez treto... Изменето од anastea - 16.Април.2008 во 13:29 |
|||
Album
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
[_______________________________________________________
Prvo, znam deka e natprevar i sakav da te popravam,ama te citirav oti ti taka napisa!.
Vtoro,nikade ne zboruvam za preteran strav (barem kaj mene go nemase).Inaku i toa kako moze da bide natprevar NA ZIVOT ILI SMRT, ne znam dali znaes kolku zeni ili bebinja umiraat za vreme na poroduvanjeto?..
[/QUOTE]Treto,aj bez treto... OK se sl*gam i moram ovde da bidami dentlamen zaradi zenskiot rod i majcinstvoto...se rabira i statistikata e na vasha strana....!! |
|||
|
|||
prasence
Нов член Регистриран: 19.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
jas ne sakav mojot soprug da prisusvuva, ama toj prasal dali moze da vleze odkako me primija, ama vo cair seuste nemaat uslovi za toa.....a i plus jas na carski zavrsiv, pa taka da nisto, aj za vtoroto mozebi....?
|
|||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Za vtoroto da si go zemes do tebe OBAVEZNO, ako dozvoluvaat uslovite, da znaes deka ke ti bide golema poddrska! I mojot prvo se plasese kako ke reagira ama veke koga bevme tamu nemase vreme da misli na negovite cuvstva, duri posle se isplaca, koga ja gusna kerkickata (i za vtorata isto!). I nemoj da se sekiras deka ako gleda kako ragas posle ke nejke da vodite ljubov, ke mu se zgadi ili... Gluposti!..
|
|||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Вака: маж ми беше до мене на породуването и Фала Богу- яс не се породував на природен начин, него на Цезаров рез. Мажот ми беше таму и виде барем он нашето сунчице и слушна неговиот прв вик. Кога не може мама да си види срекjата мора таткото да jа види. Наj битно ми беш кога доjдов во свест неговата поддршка.
Мамамд: во ред и во право си. Ние исто имаме слики од породуването- яс лично не сакам да ги покажувам на никого, ово е моjот наj личен момент. И не сакам некоj да ми улази во него. |
|||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
.....ja pet pati prisustvuvav i ne e za djabe,cuvstvoto e ubavo....
|
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |