![]() |
|
Сакам да прашам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2122232425 122> |
Автор | ||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ама ти.......Јас сум џентлмен бе. |
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
...e bas da vidam dali ke dozvoli..!
..ako taa ti dozvoli,togas jas bez prasanje, site sto sum gi videl forumdziki ke gi opisuvam do vecer ...pa da vidis ti fraer...
![]() ![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
ne e taka
se vika imam dozvola???? nemas pa kje objavi a ako napise imas da ispadne deka e dobar ![]() |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
...a ako sakam nekoja posebno da ja opasam,..treba da prasam?
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
|
Тогаш мажот и треба да го прашаш. |
||
![]() |
||
|
...zosto taka?...ne moze bez da prasam?
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Абе опашуј ја не прашуј никого те боли .....
Изменето од Палестинец - 15.Август.2008 во 14:20 |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
...da receme deka znam...iako znae i da iznenadi...
|
||
![]() |
||
|
Koj znae da iznenadi? |
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
...ti...koj drug...
![]() |
||
![]() |
||
|
Neeee....... ne e vistina ova.
|
||
![]() |
||
|
...siguren si...?...znachi imam pogreshen vpechatok...?
![]() |
||
![]() |
||
|
Jas prvo ne znam kakov vpecatok imas ti?
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2122232425 122> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |