![]() |
|
Ми текна на... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5253545556 123> |
Автор | |
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
anastea,...koj znae kolku e srekjna
![]() |
|
![]() |
|
n1k0La ![]() Сениор ![]() ![]() Ride To Live Live To Ride Регистриран: 31.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 357 |
mi tekna deka treba da idam da si go prosetam kuceto
![]() |
|
Otvori Se Zezame ! Da Ne Vlezeme Sose Vrata!
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
... edna pozamasno debela zena, vo eden navredliv (nebiten) kontext, mi rece, "...ama jas imam malo licence!" a mene na vrv na jazik "ama debelo gazence!" (kjuti, se vozdrzav |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
ми текна на учителката од основно „најмногу си ги карам брливките дечиња, ама и најдолго ги паметам“
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
mi tekna na ludi denovi so nea
![]() |
|
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
ми текна еднаш коа баравме фонтана
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
mi tekna na koga se smeevme ko ludi vo avtobus od krusevo nakaj skopje
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
ми текна коа ти пратив смс за да ти кажам за тој чоекот што стоеше до мене
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mi tekna na koga cekavme 1 sat za jadenje a ni rekoa 10min
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ми текна коа ти заспав одма коа ми пушти бугарски песни
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mi tekna na koga zaspavme kako sto se gushnavme taka se razbudivme
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ми текна на папучите
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mi tekna na koga se slikavme
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5253545556 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |