|
Работа на брод, што како и зашто ????? |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
kleo
Нов член Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdravo na site prisutni:) Od pred izvesen period imam zelba da zaminam da rabotam na brod. POnudena mie pozicija kako recepcioner i za solidna plata. Ona koe me plasi se brojnite komentari od luge koi veke bile na brod, a toa se deka brod ne e mesto kade bi mozelo da raboti devojka. Od poveke aspekti mi spomnaa deka e negativno no ne i navedoa nekoi konkretni pricini. Bi ve zamolila siste vie koi mozebi ste bile raboteni na brod, da mi kazete nesto poveke i se razbiara bi sakala da gi slusnam site negativni aspekti so koi bi mozela da se soocam. Vi Blagodaram i imajte ubav den:) |
|
nedopirliviot
Сениор Регистриран: 26.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 220 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не баш многу.
|
|
nedopirliviot
Сениор Регистриран: 26.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 220 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
печалат пари.
|
|
user999
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 21.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
saznajte više o poslu na kruzerima
http://www.kruzeri.com |
|
http://www.kruzeri.com
|
|
konstant
Нов член Регистриран: 11.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema mnogu negativni raboti ako si devojka
isto loso e kako za devojkite taka i za maskite zosto rabotata e neizdrzlivo teska |
|
ljupka mk
Нов член Регистриран: 05.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas sum zainteresirana za rabota na brod da mi kazi nekoj koja agencija da ja odberam
|
|
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас лично имам слушнато многу позитивни работи за коузон...www.kouzon.com.mk(мислам дека е вака страната)
|
|
ljupka mk
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma4kica fala so mi ja dade adresata vidov mnogu dobri opcii za rabota na brod a imaat i dobri ponudi za rabota na studenti,pa ako e dobra agencijata ne se dvoumam so nea da odam, da se nadevam deka nema da cekam mnogu
|
|
гоcтин
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..мислам дека нема да чекаш..меѓутоа колку што знам имаат посебни термини кога им доаѓаат претставници од странство..провери кога има..аплицирај..ама мора да знаеш дека има повеќе процедури што треба да ги поминеш..не е баш краток период,ама не би требало да трае и долго...ама Со среќа..ако те интересира нешто пиши ми лична порака
|
|
dejanpp
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a koj uslovi se potrebni da se ispolnat za da se raboti na brod?
|
|
ljupka mk
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislam deka osven dobro poznavane angliski treba i polagane na pomorski ispit koj mislam deka se polaga vo Belgrad |
|
гоcтин
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Треба да имаат познавање на англискиот јазик(зависи за кои позиции аплицирате,ама поѓелно е да имате напредно познавање),познавање на германски,италијански,француски или сл..е предност...
Постапката не е баш брза...колку што знам јас(од сигурни извори)за повеќето бродови потребна е претходна обука..ја овозможува Коузон,треба да имате положено тест за англиски и да сте во добра психофизичка состојба..Ако сте избрани за работа на брод,треба да извадите специјално лекарско уверение(соработуваат исклучиво со една здравствена установа..барем до пред 2-3 месеци) и дури потоа можете да кажете:Чао..се гледаме за 4 месеци(инаку обично првите договори се склучуваат за 4 месеци..евентуално 6месеци) |
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зошто да не,..би сакала да го искусам секое “чудо„ што постои,..а ваква авантура не би пропуштила за ништо живо на светот..
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
ivteo
Група Регистриран: 28.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 66 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PONUDA ZA RABOTA NA BROD CARNIVAL CRUISE LINES
Ako imate iskustvo vo restoran i sakate da rabotite na najgolemata cruise kompanija Ve molam pratete CV na angliski na mail:vrabotise@gmail.com NAJDOCNA DO 22.08.Pozicii se ASS WAITER I WAITER.Potrebno e poznavanje na angliski jazik i starosna granica od 21-35 god. |
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |