|
Најзабавен мк-форум е: |
Внеси реплика | страница <1 1718192021 29> |
Автор | ||
Tonchie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Поискрен од Мона Лиза Регистриран: 02.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 290 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Каде Вечер е форум чијашто намена е за децата да се договараат каде ќе искочат петок/сабота. И скоро сите се тие генерации постадолесцентни.
IQ ако ти е до постари форумџии и форумџики vmacedonia форумот ќе ти биде таман, скоро сите се сериозни луѓе, а пак има шеги и сфе по ред :) Кајгана, покрај масовноста, некако успева да го одржи високиот квалитет. А големиот број на членови резултира со повремени спонтани собирања, ама не само за кафичи и дискотеки, туку за пикадо и биљард, футбал, баскет и пеинтбол (ова додуша ретко, ама квалитетно). Плус тоа некои од членовите ги подржуваа акциите на МЦИ (Македонска Цивилизација и Иднина) и ми останаа прекрасни впечатоци од сето тоа. |
||
Немам потпис, ама имам профил на YouTube
|
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A zoshto ste ....TUKA???
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa moze mu dale nekoj denar da reklamira. Ima vreme, ke svati deka ovde ne mu e na nikoj do pikado i ping pong, TUKU DO SEKS !
|
||
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A ti za toa si tuka???
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa...dojdov...kao za seks...ama...ama...nisto od toa, ama vazno ne prestanav da se nadevam
|
||
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aha...mnogu ...ama....
Изменето од mamma - 10.Август.2008 во 20:31 |
||
n1k0La
Сениор Ride To Live Live To Ride Регистриран: 31.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 357 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Otvori Se Zezame ! Da Ne Vlezeme Sose Vrata!
|
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
chovekot e tamu moderator, pa da si go pofali
Tonchie super mi e tuka, fala za sovetot vo sekoj sluchaj |
||
slide
Сениор Original Honey Регистриран: 29.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ma site forumdzii se na site forumi, dzabe tuka se dokazueme, ama bash site manje vishe idat sekade... nego mene mi beshe prashanjeto za onie forumi, kaj sho iskluchivo se pishue na kirilica, i ako pishuesh latinica brishat odma se sho mislite za takvite, eden takov veke otide u bajbuk... |
||
slide
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nego pozdrav do Jakov i bachko 2, od VM ako im gi zbrkash ljubavnicite, odma poluduvaat plachkovci so tapija Изменето од slide - 11.Август.2008 во 19:09 |
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
VM ? Da, tamu pocnav, bev dobro precekan, no bese premnogu mirno za moj vkus. Pozdrav do VM
|
||
Tonchie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Поискрен од Мона Лиза Регистриран: 02.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 290 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Слајд, мислам дека е без врска во време кога и најзабеганите оперативни системи имаат кирлична поддршка, и при толку кампањи за зачувување на Македонскиот идентитет (еден од елементите е и Македонската азбука, нели) да се пишува на латиница.
А токму Идивиди, еден од трите најпосетувани македонски сајтови би требало да обрне внимание, на форумот колку толку да се почитува Македонскиот јазик заедно со Македонската азбука. Но кога ќе видам дека и модераторите тука пишуваат латиница... доаѓам тука од време на време, да промрчам малку :) Овие неколку денови, барам дозвола за нешто од Наталија, бидејќи сепак почитувам заштитни знаци и авторски труд. Покрај тоа, сега не знам што ти работиш за да заработиш за леб, сметки, нормален живот, меѓутоа јас работам во сервис за информации и брзо пишување на кирилична тастатура е една од карактеристиките кои мораат да ја поседуваат сите во фирмава каде што работам. И избегнувам да читам долги постови на латиница. Збунет, со 18,5 постови дневно на форум тешко дека ќе омрсиш мустаќ. Уште и ако си член на уште некој форум, батали сексот, дај да ти препорачам некој порнич да симнеш А во врска со фалењето форуми, ќе ги пофалам и форумот на Macedonian Junglist Movement и PSY форумот, само се сомневам дека би ви се допаднале. Од едитов малку испревртен дојде мојот пост, се надевам нема да ви биде премногу конфузен. Изменето од Tonchie - 12.Август.2008 во 01:32 |
||
|
||
slide
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vii sea ima dva tipa na forumdzii, edni koi se sluzat podednakvo so angliskiot i makedonskiot i drugi koi se sluzat so makedonskiot samo, posho i neznaat da pishuvaat dobro angliski, sho e sekako golem hendikep za niv, never mind toa, e sea pravoto za slobodno izrazuvanje pismeno e narusheno na takvite forumi, posho nekoi da mi kazuem mene kako da pishuem ne drzi od prosta prichina sho se pishue po forumive na latinichna osnova - kirilichno pismo( nek izmilsat kiilichna osnova na forum kao sho imaat Rusite ili pokushavaat Francuzite-i ke pishueme so keif kirilica), za mene e toa smeshno, posho jas znam deka kirilicata nema da ja zaboraat lugeto so pishuvanje na latinica, samo nema da se zaebavaat koa se prefrlaat od makedonski na stranski forumi so toa, druga stvar sho sakam da ja spomnam e deka tie istite forumdzii pishuvaat i latinica po drugi forumi, apa od tuka ne im zameram nivno pravo si e, ali treba da se poshtue i pravoto na drugite
od kaj pa sea izleze, ova pishujte kirilica, forumot e samo zabava i od nego moze da se nauchi-nisho ps.MNOOOOGU daleku si od zbunet, po stil sharm i humor...chitaj tuka i uchi se ako si strelec-peki-ima vreme ke nauchish sho e zaveduenje i pichinja pleva, ako ne pokloni se pred masterite na forumive i uchi sine:) inache, jas rabotev 14 godini so staz, sea sum student povtorno po vtor put, ali na pravo mesto i u prava drzava, a i neam golema zelba i potreba da rmbam pak za 600 EURA mesechno, nedaj boze vishe prvata struka mi e carinski referent, vtorava ke bide reziser-hopefully, so pichinja manekenki pevachici i glumici od North America Изменето од slide - 12.Август.2008 во 03:13 |
||
Tonchie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За КИРИЛИЦАТА.
zbunet си ја најде мувата на капата :) Само немој да ме тепаш на улица коа ќе ме видиш :) Слајд, штом си богаташ, блазесити, се надевам дека покрај кеш имаш и квалитети за да успееш како режисер во суровиот холивудски свет. п.с. Кој ми го избриша постот во којшто кажувам дека Хелена Роза е неквалитетна личност според некои пуритански гледишта?! Туку, за да дознаам кој од вас каков е како личност одам кај Лу на гости :) само да залади ова летово, по ова жештиниве не е лесно да се патува со ЈСП по селата во Општина Илинден. Изменето од Dogi - 18.Август.2008 во 15:58 |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 1718192021 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |