|
Романтична вечера за крај |
Внеси реплика | страница <1 34567 8> |
Автор | |
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зар на крајот на една врска може некој да смисли романтична вечера |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sepak zavisi do pricinata... ako ne me saka togas ne bi sakala da ima "romanticna"vecera... ako e na primer kako sto kaza deka odi na pat a ne znae dali ke se vrati togas e drugo, bi mu bila blagodarna i bi bila srekna ako poslednata vecer so mene bi ja provel i toa na romanticen nacin. Bi sakala do posledniot mig da ozivam so nego i do posledno vremeto sto mi predostanuva da go pominam so nego
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мене тоа само би ми ја продолжило болката што ќе го изгубам ако веќе го сакам,ако решил да си оди би му посакала се најдобро,ама вечерата би била толку непријатна.......што на крај, ниту ќе каснам нешто туку може да заврши и со солзи............кога е разделбата побрза, подобро е
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fak fak fak
mozebi se slucuva no retko veruvam ako se razdeluvat poradi pricina druga???? koja to pricina????? zapravo i ako sakav da napisam za ubavata opsrostajna vecera mi tekna sega deka nepostoi pricina takva koja bi predizvikala takva ubava vecera a ako postoi zalno e, |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Романтична вечера за крај? Не би сакала тоа да ми се случи. Разбирам цивилизиран разговор и разделба како пријатели, но, романтична вечера?
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
n1k0La
Сениор Ride To Live Live To Ride Регистриран: 31.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 357 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e da be ona ke me ostava ja romanticna vecer ke i prireduvam lol :D:D
|
|
mrzla
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
АКО ВЕЌЕ ТЕ СОЖАЛУВА НА НЕКОЈ НАЧИН..........АКО МУ ИЗГЕДАШ ЗАГРЕОВКИ........ПА АЈ СО ЕДНА ВЕЧЕРА....НА КРАЈ ДОБРО ДА СЕ ЗАВРШИ
|
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ти нема да дојдеш на вечерата .....те мрзи. |
|
mrzla
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МЕ УТЕПА ЕЈ ДЕФИНИТИВНО МЕ МИСЛИШ ВИСТИНСКА МРЗЛА
|
|
Палестинец
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дефинитивно смени си го никот .....ако не си таква.
|
|
mrzla
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
АМА ТУКА МОЖАМ ДА СИ ГЛУМАМ И НЕШТО ШТО НЕ СУМ...........А ТИ ПАЛЕСТИНЕЦ СИ
|
|
Палестинец
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ААаа ти глумица сакаш да бидеш. Јас не сум и не глумам Палестинец. Само имам симпатии кон таа област. |
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako e za kraj....
Tesko deka ke bide romanticna.... |
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.......i jas sum za romanticna vecera......ama na pocetok a ne na kraj.............koga e kraj e kraj...i nema sto tuka romantika................
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |