|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика | страница <1 801802803804805 1402> |
Автор | ||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...sdk...o, NOOOOOOOOO...
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сакам да кажам... колку проклети луѓе држи оваа кутра земја...
|
||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SDK ustvari SDP (sakam da prasam)
kako da ve pozdravam ?
dobra vecer ili dobro utro?
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сакам да кажам.. најсоодветно би било лека ноќ...
|
||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sakam da kazam mnogu raboti, ama nema koj da me slusa
ne se slusa glasot na narodot
eve na primer na MTv, emisijata glas na narodot, vklucuvaat eden iili dvajca gledaci i mu vikaat , aj ne jedi govna
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sdk... ubavo e ova da se znae...
Девојките и информатиката
Девојка-Интернет - тешкодостапна. Девојка-виндоус - сите знаат дека не функционира, но никој не може да живее без неа. Девојка-скринсејвер - нема корист од неа, но забавна е. Девојка хард-диск- се сеќава на се, и тоа засекогаш. Девојка-пасворд - веруваш дека си единствениот што ја познава, а всушност ја знаат сите околу тебе. Девојка-имејл - од десет нешта што ќе ги каже, осум се тотална глупост. Девојка-монитор - со неа го гледаш животот во блескави бои. |
||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СДК....
|
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк..... кој паметен пробувал да се уклучи со мојот јузер ???
|
||
da be
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
праша ли го Бугето?
|
||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СДК...па зарем и тоа има??? и што корист од тоа?
|
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SDK... VINOTO CUDA PRAVI
|
||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сакам да кажам... знаеш шо боли после од виното, нели?...
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
podobro da ne boli kako vo toj vicot so anglicanite i jeni rakijata
|
||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SDK tu tu tu fala bogu sabaljevo nisto ne me bolese, samo podobro se osekav oti na dusickava mi olesna
|
||
Внеси реплика | страница <1 801802803804805 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |