|
Претседателот уценува и прети! |
Внеси реплика | страница <1 34567 14> |
Автор | ||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a da te prasam nesto ,
bas eden drugar denes me prasa kogo ke kandidira vmro za pretsedatel.
klimnav so glavata (demek vrska nemam)
se zacudi covekot, kako e mozno jas da ne znam, ne naviknal
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Аха, да го чуваме... во кафез во зоолошка... како ретка зверка...
Ако ме прашуваш мене кој ќе кандидира ВМРО за претседател, појма немам... ниту сум член на ВМРО... ниту пак сум видовита...
|
||
dudulovski
Сениор Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 998 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Со 90-настотна сигурност велам дека ВМРО ќе го кандидира Зоран Ставрески на претстојните претседателски избори.
|
||
Еден литар ракија на ден и секогаш ќе бидеш здрав како дрен.
|
||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se spekulira za Konjanovski
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
arno velis,
ima sansi i da pobedi
ama ako sds go kadidiraat Tito, gusto ke bide
sepak Tito e Tito,
jas i Miroslav ke glasame za Tito, eve uste od sega vi kazuvam
|
||
s.r. Dzaki |
||
dudulovski
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако, ако ,гласајте ти и Мирослав за Тито, јас не знам, да сме живи и здрави, има уште доста време. Инаку, мислам дека нема да го кандидираат Коњановски, не е баш некој политичар. Јас се чудам како можеа и министер за одбрана да го стават. |
||
|
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
s.r. Dzaki |
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
me interesira, dali Pentagon e Ministersvo za odbrana na Ameika ili nesto drugo, ozbilno prasuvam |
||
s.r. Dzaki |
||
dudulovski
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па така некако. Пентагон е седиштето на Министерството за одбрана.
|
||
|
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
cisto sumnjam,
Amerika ima samo Ministerstvo za napad
|
||
s.r. Dzaki |
||
dudulovski
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Хе, хе, добра ти е финтава. Имаш право. Министерство за напад.
|
||
|
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vprocem toa se dokaza na 11 septemvri 2001
mamuim jebem, naviknai samo da napagjaat, ne znaeja kako da se odbranat
|
||
s.r. Dzaki |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..se dumam...ama ne najdov odgovor... na ova hipoteticko slucuvanje.... koga bi go zatvorile gradonacalnikot na Sv. Nikole... zaradi ...
Со општински пари Даневски купил „мерцедес“ од 70.000 евра
dali pretsedatelot na Republika Makedonija gospodinot Branko Crvenkovski ke bara abolicija i za nego... ili barem ke ucenuva so nepotpishuvanje na nekoj zakon... |
||
Паланчански
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сепак мораме да признаеме дека позицијата и опозицијата имаат исто мислење:
ВМРО предвреме го прогласи Заев за виновен. СДСМ (Бранко) потврди дека е виновен. (Инаку немаше потреба од аболиција. На суд ќе ја докажеше својата невиност.) |
||
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
||
Внеси реплика | страница <1 34567 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |