![]() |
|
Што ви се прави во моментов? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 221222223224225 300> |
Автор | ||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ti idi na scena so bendot i pochni, jas ke dojdam vo publika i ke peam od tamu i ke igram wuuuhuuuuu
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Хахахах... па ајде земај гитара... гледај колку публика има на форум...
![]() |
||
![]() |
||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
|
Договорено... може... ![]() ![]() BTW примам музички желби ... (се разбира ако ја знам нумерата... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
za mene whola lotta love, znam oti ja znaesh
![]() |
||
![]() |
||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ха, ништо не праиме вака... џабе се качив на бина... Најдобро ќе биде јас нешто по свој избор... ![]() Јен, два, три.... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
У моментов ја пеам Fire Woman од The Cult... ![]() |
||
![]() |
||
|
nishto od peenjevo...
![]() ![]() Изменето од IQ - 05.Август.2008 во 18:32 |
||
![]() |
||
|
Леле.. ќе се разотиде публикава.... Не ме бива... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
ja brisam potta od liceto
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
|
ne be jas tuka sum, ama ne peam, samo igram ![]() ![]() |
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
ajde, ajde dzigirlaki dzing cak
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
|
Ми се прави сериозен муабет... |
||
![]() |
||
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
|
a da ja otpees NEVEN PEJO
![]() |
||
apce
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 221222223224225 300> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |