IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Реклами
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Реклами

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1415161718 33>
Автор
Порака
misseli4ka Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јули.2008
Статус: Офлајн
Поени: 29
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај misseli4ka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јули.2008 во 20:21
Па има повеќе грди реклами...ама мене најгрда ми беше една...незнам точно за шо беше...„Можеби не сме најдобри, но сме најефтини“...Па добро луѓево имаат ли мозок
You wanna catch me..? Well kill yor self! We'll meet in hell... I'm going there anyway...     
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јули.2008 во 01:26
Ubedlivo naj...odvratni se site na Zdravje-Radovo....болен

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
dark Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јуни.2008
Поени: 247
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dark Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јули.2008 во 02:18
ubedlivo najlosha reklama e za dormeo dushecite za spienje koga decata pravat vreva a nivnite roditeli spijat
faster then light :D
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јули.2008 во 08:01
rama mardgarin...ima i drugi..
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јули.2008 во 09:52
Хотел “Епинал“ во Битола
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
samir_sneijder Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Мадридиста

Регистриран: 24.Јули.2008
Поени: 155
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај samir_sneijder Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јули.2008 во 12:26
пелени   slep & play
таа шо пее да ја убијам
OooOooOoOOooПразно..ОооОоОоОоООоО
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јули.2008 во 18:55
mi se dopagjaat reklamite na DOVE

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јули.2008 во 20:31
Originally posted by RUSHKA RUSHKA напиша:

NOVOGOGISNA REKLAMA NA KOKA KOLA SO KAMIONOT I CELIOT AMBIENT E PREKRASEN...PRAZNICI SE BLIZAT....PRAZNICI SE BLIZAT...
истото ми падна на ум, ама таа рок верзијата на песната јингл белс мислам дека беше
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јули.2008 во 20:40
најдебилни се4 нормално рекламите за детергенти
на пример ако се сеќавате на онаа за еден омекнувач
ситуација, полици полни со едниот ист омекнувач (кој нормално го рекламираат), стои жена и се мисли, а од друга страна се избацува друга жена и вика:
- Извинете, гледам дека сте неодлучни газење%20од%20смеење
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
maestro13 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јуни.2008
Локација: Macedonia
Поени: 428
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maestro13 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2008 во 12:35
Топ реклама, ѓубре сок.

Тони зен feat. Бисера и Бојана

Уживаме со МК кола

Биди кул, биди свеж, пробај МК кола,
испиј ја до крај не ја оставај до пола.
Ефтино, а (не)квалитетно, не е проблем за пари,
сите можат да ја пијат, и млади и стари.
Од Скопје, до Велес, Битола и Штип,
и во другите градови секаде е летен хит.
На сите страни, како МК кола нема друга,
се ладиме на плажа во Охрид и Струга.
Не е ФИРОМ, не е Горна, не е ниту долна,
Македонија репрезент МК кола.

Во секој случај сокот е ѓубрееее
Кон врв
dark Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јуни.2008
Поени: 247
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dark Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2008 во 22:17
novata od koka kola shto edniot se vozi vo vozot a drugiot od doma mu pravi ligi e taa mi se sviga mnogu zakon reklama
faster then light :D
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Август.2008 во 14:00
Originally posted by dark dark напиша:

novata od koka kola shto edniot se vozi vo vozot a drugiot od doma mu pravi ligi e taa mi se sviga mnogu zakon reklama

aaaa da, dobra eголема%20насмевка

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Август.2008 во 14:22
.. site reklami so mali deca mi se ubavi... i stalno me smeat...srcinja se... onie so pelenine... 
Кон врв
IzGubEnA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Април.2008
Поени: 1066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IzGubEnA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Август.2008 во 00:22
Na PEPSI reklamite najmnogu mi se svigaat.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1415161718 33>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,313 секунди.