![]() |
|
Романтична вечера за крај |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 8> |
Автор | ||
MissSexy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2007 Локација: Cook Islands Статус: Офлајн Поени: 364 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ova e e definitvno komentar na denot !
![]() |
||
U never get a second chance to make a first impression
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
a,koja od vas,...najmnogu se navecherala?
![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
кој ме терал да отворам вакви теми .. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
Сандански ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 343 |
|
МА дај неме зезај какви вечери.... па ваквите работи умреа во времето на татко ми и мајка ми
![]() ![]() |
||
If you dont live for something youll die for nothing
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
![]() разгледај ја темава и види ги датите на секој мој пост... е стварно не е фер ...нели? |
||
|
||
![]() |
||
Сандански ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 343 |
|
Потполно се согласувам со мојот колега збунет.....
![]() ![]() ![]() |
||
If you dont live for something youll die for nothing
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Sweet angel^^^ ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 88 |
|
jas ne bi pravela romanticna vecera povekje bi mi bilo bolni odposle
![]() |
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
Samiot povod za vecera ja ubiva romantikata.
|
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Ja ke i spemam vecera...od otrovni pecurki...bon apetit
![]() |
||
![]() |
||
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
|
Зошто да си создаваш дополнителна болка... крај како крај,.... кратко и јасно..... зарем ќе сакаш да оставиш некако откако сте поминале неколку прекрасни часа заедно, сте уживале,.... за кога ќе заврши сета таа романтика,.... едноставно да го заборавиш и да продолжиш понатаму во животот ??
![]() ![]() |
||
![]() |
||
slide ![]() Сениор ![]() ![]() Original Honey Регистриран: 29.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 238 |
|
ma dok je dobro neka trae, koa ke mi se zgadi, ke idam da povrakam, i gotoo
toa otprilika bi bilo toa kazano u neromantichna forma ![]() |
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
романтична вечера за краj...
![]() не сум мазохист... ова би било пародиjа и би врегало секое чувство. не сакам официализиране на разделби... ирониjа Изменето од pagane - 06.Август.2008 во 15:26 |
||
![]() |
||
da be ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
|
само ако причината е во тенджерата
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |