IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Романтична вечера за крај
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Романтична вечера за крај

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 8>
Автор
Порака
MissSexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Август.2007
Локација: Cook Islands
Статус: Офлајн
Поени: 364
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MissSexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2007 во 12:59
Originally posted by hektor hektor напиша:

Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

NE ZNAM DALI KE VI SE DOPADNE TEMAVA, NO SAKAM DA ZNAM STO MISLITE VIE. DECKOTO/DEVOJKATA VI PRIREDUVA ROMANTICNA VECERA SO SVEKJI, VINO, VECERA....SE E VO RED, NO TOA ZA VAS POSLEDNA ZAEDNICKA VECER. NE E VAZNA PRICINATA. DALI PRESTANAL/A DA VE SAKA, ODI NA PAT OD KOJ NE ZNAE DALI KE SE VRATI....SEEDNO. ...A GO/JA SAKATE! STE SE POVRZALE EDNOSTAVNO. KAKO BI GO PODNELE TOA. DALI BI BILE SREKJNI STO SEPAK VI JA/GO KAZAL VISTINATA ILI PAK BOLKATA KJE JA PRERASNE I SREKJATA.
jas mislam da i go klam v usta za kraj газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Ova e e definitvno komentar na denot !
смеење
U never get a second chance to make a first impression
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2007 во 14:53
a,koja od vas,...najmnogu se navecherala?збунетост
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2008 во 17:27

NE ZNAM DALI KE VI SE DOPADNE TEMAVA, NO SAKAM DA ZNAM STO MISLITE VIE. DECKOTO/DEVOJKATA VI PRIREDUVA ROMANTICNA VECERA SO SVEKJI, VINO, VECERA....SE E VO RED, NO TOA ZA VAS POSLEDNA ZAEDNICKA VECER. NE E VAZNA PRICINATA. DALI PRESTANAL/A DA VE SAKA, ODI NA PAT OD KOJ NE ZNAE DALI KE SE VRATI....SEEDNO. ...A GO/JA SAKATE! STE SE POVRZALE EDNOSTAVNO. KAKO BI GO PODNELE TOA. DALI BI BILE SREKJNI STO SEPAK VI JA/GO KAZAL VISTINATA ILI PAK BOLKATA KJE JA PRERASNE I SREKJATA.

кој ме терал да отворам вакви теми ..плачењеплачењеплачењеплачењеплачењеплачењеплачењеплачењеплачењеплачењеплачењеплачењеплачење
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сандански Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јануари.2008
Поени: 343
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Сандански Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2008 во 17:36

МА дај неме зезај какви вечери.... па ваквите работи умреа во времето на татко ми и мајка ми газење%20од%20смеење такозвана романтикаголема%20насмевка...
If you dont live for something youll die for nothing
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2008 во 17:38
тагадруже,,...ме зезаш?
разгледај ја темава и види ги датите на секој мој пост...
е стварно не е фер ...нели?
Кон врв
Сандански Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јануари.2008
Поени: 343
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Сандански Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2008 во 17:46
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Bolje ke ja pominam taa vecer barajki nova ljubov

Потполно се согласувам со мојот колега збунет.....не%20вреденне%20вреденне%20вреден
If you dont live for something youll die for nothing
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2008 во 17:48
изненадувањеизненадувањеизненадување-камо да можев ја така ох
Кон врв
Sweet angel^^^ Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Јануари.2008
Поени: 88
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sweet angel^^^ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2008 во 17:52
jas ne bi pravela romanticna vecera povekje bi mi bilo bolni odposle
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2008 во 22:39
Samiot povod za vecera ja ubiva romantikata.
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2008 во 23:03
Ja ke i spemam vecera...od otrovni pecurki...bon apetit   задоволство
Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2008 во 23:31
Зошто да си создаваш дополнителна болка... крај како крај,.... кратко и јасно..... зарем ќе сакаш да оставиш некако откако сте поминале неколку прекрасни часа заедно, сте уживале,.... за кога ќе заврши сета таа романтика,.... едноставно да го заборавиш и да продолжиш понатаму во животот ?? изненадување јок плазење
Кон врв
slide Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Original Honey

Регистриран: 29.Јули.2008
Поени: 238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај slide Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Август.2008 во 00:11
ma dok je dobro neka trae, koa ke mi se zgadi, ke idam da povrakam, i gotoo

toa otprilika bi bilo toa kazano u neromantichna forma
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Август.2008 во 15:14
романтична вечера за краj...изненадување
не сум мазохист... ова би било пародиjа  и би врегало секое чувство.

не сакам официализиране на разделби... ирониjа

Изменето од pagane - 06.Август.2008 во 15:26
Кон врв
da be Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јуни.2008
Поени: 101
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај da be Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Август.2008 во 15:39
само ако причината е во тенджерата голема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 8>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.