|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика | страница <1 796797798799800 1402> |
Автор | |
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk ... mnogu mi e maka sto se zarekov deka nema da pisuvam na politika i svet .... NIKAD vise .....
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк,.... ај фиил гуууууууууууд...... нанананана
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk... deka na sabajle...koga site spijat... e milina... tishina... odmor za dusha...
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам да кажам... едвај станав денеска...
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti zaviduvam,..sega,..vo momentov... |
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам да кажам..... Здраво на сите мои драги и мили кои не сум си ги видел одамна...... |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pozdrav
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам да кажам..... Пријателе многу ми е мило што те гледам... И јас те поздравувам! |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...sakam da kazam... go vidov james dean.. pa ja vidov rushka.... se vratija... i mnogu me izraduvaa... ......
|
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам да кажам..... mamamd сега и ти мене многу ме израдува... Те поздравувам и тебе и Рушка.... и сите на форумов ... |
|
slide
Сениор Original Honey Регистриран: 29.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kutrata taa i fali drushvo, sho da praish, no mans land e ova- toa e realnosta nazalost
|
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам да кажам..... На сите ни фали друштво.... Кој може да живее сам? Затоа сме тука... за да се дружиме.... |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам да кажам... James, добредојде назад... на старото идивиди место...
|
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам да кажам... Добренајдов Анастеа... Фала на прекрасниот пречек.... Ме преусреќивте... |
|
Внеси реплика | страница <1 796797798799800 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |