|
Библијата и чиста и нечиста храна |
Внеси реплика | страница <1 678910 13> |
Автор | ||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa jas si imam svoja vistina a voopsto ne lici na gospod pa nitu sakam i da lici a negiranje so vika zidarski i ne e lose nemozes da ne negiras vo svoite deklaracii nesmees da negiras deka nekoj e covek toa da no da negiras negovo veruvanje e mozno- demokratija bre da neizleze deka e ovde misloven aparthejd |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дали ти се чувствуваш угнетен?
Дали воопшто некој се чувствува угнетен на оваа територија каде како печурки после дожд изникнуваат различни деноминации?
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
misterX
Сениор Регистриран: 08.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Спирос мило ми е што си толкав голем верник а се надевам дека си и толку исправен во сите погледи. сега ми стана јасно за што зборуваше и кога гледам од твоја гледна точка те разбирам, што сакаше да ми порачаш. ОК ја прифаќам вината наметната од твоја гледна точка но само во одреден дел затоа што моите и твоите гледишта за Исус- Иса а.с во голема мерка се исти. Она “најмалото“ за кое не се согласуваме е она поради кои сме толку “различни“ но сепак мојата почит кон Исус неможеш да ми ја ставиш во делот на гревови нели? Ако имаш некој факт или некој конкретен предлог за кој би требало да разговараме на даденава тема ок ајде кажи и ќе дискутираме. Ако сакаш може да одиме во некој ресторан каде што ти ќе си јадеш свинско а јас нешто друго и пак ќе си дискутираме(дај боже двајцата да умреме од длабока старост а не од “мрсноча“ или срцев удар). Кој кого ќе убеди дека е во право ќе видиме. Можеби на крајот ќе се најдеме некаде на средина нели? |
||
deshad
Сениор Регистриран: 13.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 1350 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ништо нема да ти се случи,затоа што таму не можеш ни да стигнеш како Спирос. Ова сфати го како јас да ти побарам да поминам зад царските двери. Изменето од deshad - 01.Август.2008 во 11:24 |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i za mene vazi istoto ? ... deka i mene bi me vratile i pokraj dobrite nameri ? ....
|
||
deshad
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не бе за тебе не важи тоа правило. Ти си посебна личност и како таков имаш посебни бенефиции. |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a neli Bog ve uci isti se site, kako sega beneficii?
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А Мирослав сака да патува во Мека?
|
||
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
turisticki .... sto da ne ? ..... kako mozat na primer , kako sto rece butel , da doadjaat vo Sveti Naum ? ....... zosto ne bi mozel i eden hristiajnin da pojde vo meka ? ......
|
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Епа изгледа неможе. Видиш каква споредба се дава, како да некој влезе во олтар на православен храм
|
||
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ojdovme off topic
|
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не сме баш оф-топик, не случајно го поставив тоа прашање поради погорната споредба со “царските двери“. Дали тоа значи дека тоа одење во Мека се доведува во врска со “чисто“ и “нечисто“ во некаква смисла? |
||
|
||
deshad
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во Мекка и Медина можат да појдат ОНЛИ МУСЛИМС.
А сега продолжете си со дискусијата за чистата и нечистата храна. |
||
Внеси реплика | страница <1 678910 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |