|
Реклами |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 33> |
Автор | |
misseli4ka
Нов член Регистриран: 28.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па има повеќе грди реклами...ама мене најгрда ми беше една...незнам точно за шо беше...„Можеби не сме најдобри, но сме најефтини“...Па добро луѓево имаат ли мозок
|
|
You wanna catch me..? Well kill yor self! We'll meet in hell... I'm going there anyway...
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ubedlivo naj...odvratni se site na Zdravje-Radovo....
|
|
dark
Сениор Регистриран: 28.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 247 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ubedlivo najlosha reklama e za dormeo dushecite za spienje koga decata pravat vreva a nivnite roditeli spijat
|
|
faster then light :D
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
rama mardgarin...ima i drugi..
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хотел “Епинал“ во Битола
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
samir_sneijder
Сениор Мадридиста Регистриран: 24.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 155 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пелени slep & play
таа шо пее да ја убијам |
|
OooOooOoOOooПразно..ОооОоОоОоООоО
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mi se dopagjaat reklamite na DOVE
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
најдебилни се4 нормално рекламите за детергенти
на пример ако се сеќавате на онаа за еден омекнувач ситуација, полици полни со едниот ист омекнувач (кој нормално го рекламираат), стои жена и се мисли, а од друга страна се избацува друга жена и вика: - Извинете, гледам дека сте неодлучни |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
maestro13
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Топ реклама, ѓубре сок.
Тони зен feat. Бисера и Бојана Уживаме со МК кола Биди кул, биди свеж, пробај МК кола, испиј ја до крај не ја оставај до пола. Ефтино, а (не)квалитетно, не е проблем за пари, сите можат да ја пијат, и млади и стари. Од Скопје, до Велес, Битола и Штип, и во другите градови секаде е летен хит. На сите страни, како МК кола нема друга, се ладиме на плажа во Охрид и Струга. Не е ФИРОМ, не е Горна, не е ниту долна, Македонија репрезент МК кола. Во секој случај сокот е ѓубрееее |
|
dark
Сениор Регистриран: 28.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 247 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
novata od koka kola shto edniot se vozi vo vozot a drugiot od doma mu pravi ligi e taa mi se sviga mnogu zakon reklama
|
|
faster then light :D
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aaaa da, dobra e |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.. site reklami so mali deca mi se ubavi... i stalno me smeat...srcinja se... onie so pelenine...
|
|
IzGubEnA
Сениор Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 1066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na PEPSI reklamite najmnogu mi se svigaat.
|
|
Внеси реплика | страница <1 1415161718 33> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |