|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика | страница <1 1617181920 277> |
Автор | |
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
citati od m-irc sho gi najdov na edna strana, abre cela nokj se smeam
-I hated going to weddings. All the grandmas would poke me saying "You're next". They stopped that when I started doing it to them at funerals. -I tried setting my hotmail password to penis. It said my password wasn't long enough. :( <@David> Yay I get laid today! Been a month.... needing it by now <@Sony> ........... <@Sony> TMI TMI TMI <@David> Only a few hundred pounds but its better than nothing <Malpine> Thanks for the info <@David> eh? <@David> damn i meant PAID <@David> I get PAID today <@David> dammit <Sui88> 67% of girls are stupid <V-girl> i belong with the other 13% <tag> Ouroboros: lets play Pong <Ouroboros> Ok. <tag> | . <Ouroboros> . | <tag> | . <Ouroboros> . | <tag> | . <Ouroboros> | . <Ouroboros> Whoops <Khassaki> HI EVERYBODY!!!!!!!!!! <Judge-Mental> try pressing the the Caps Lock key <Khassaki> O THANKS!!! ITS SO MUCH EASIER TO WRITE NOW!!!!!!! <Judge-Mental> f**k me <Th3No0b> Im going to be the next hitler <Th3No0b> Im going to kill all the jews and 1 clown <RageAgainsttheAmish> why the clown <Th3No0b> See? no one cares about the jews <death09>my girlfriend broke up with me and sent me pix of her and her new boyfriend in bed <ktp753>ouch. <death09>yeah.i sent them to her dad <i8b4uUnderground> d-_-b <BonyNoMore> how u make that inverted b? <BonyNoMore> wait <BonyNoMore> never mind <Guo_Si> Hey, you know what sucks? <TheXPhial> vaccuums <Guo_Si> Hey, you know what sucks in a metaphorical sense? <TheXPhial> black holes <Guo_Si> Hey, you know what just isn't cool? <TheXPhial> lava? Изменето од IQ - 24.Јули.2008 во 03:28 |
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тест за зависност
Брз и едноставен начин за проверка, кој ќе докаже колку навистина сте зависни од компјутери во секојдневниот живот. Прашање: Колку нозе имате? За да го дознаете одговорот, погледнете надолу... . .. . . .. . . .. . . .. . . .. . . .. . . .. . .. . . .. . . .. . . .. . .. . . .. . . .. . . .. ПОГЛЕДНЕТЕ НАДОЛУ, А НЕ СКРОЛНЕТЕ НАДОЛУ!!! |
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се бира ромска Мис на некоја телевизија (најверојатно БТР),
и од купот моми конечно избираат една, честитање ова она, радост на кило, па ајде интервју со победничката: - Како се осечате после големата победа? (пффф) - Па... се осечам ЕВЕНТУАЛНО! |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vistinita sluchka,..normalno preraskazana...
Sistematski pregled,...injekcija treba da se dava(neznam zoshto na sistematski,no neka e,taka e posmeshno)..se soblaka tipov....runtav vo dupeto...ne mu se gleda od vlakna......sestrata se mesti da mu stavi injekcija...a od strana nekoj vika: - " NEMOJ U GLAVA....NEMOJ U GLAVA...."- Patos,....ne sum se smeela taka...uuuuhuuuu..... |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cekam gradski ... i gledam covek kako trca a po nego policaec isto taka zatrcan ... eden od minuvacite , e ispruzuva nogata od koja se sopnuva covekot i padja dodeka policaecov trca i se kacuva vo avtobus ...... e , posle bese vistinski seir za gledanje
|
|
KoRn
Нов член Регистриран: 30.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што е тоа среќа?
-Да те фати струја на ефтина тарифа .. |
|
A lonely life, where no one understands you...
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
доаѓам сега од кај баба ми, и носам книга... и децава од маало, малите, цело попладне ме гледаат како јас читам на балкончето и едно мало николче ми вика,... кога ќе бидам голем, и кога ќе пишувам книга, ќе те викнам тебе да ми помогнеш...
|
|
Valeta
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Една пријателка работи во киоск, покрај големиот асортиман на производи продаваат и картички со кредит за мобилни телефони. Еден гастербајтер од Швајцарија бара картичка и го прашала од Космофон или мобимак? а тој не бе за Нокиа дај ми
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не кажувам,... за да можам подолго да си се смеам
|
|
Tiger
Сениор Регистриран: 13.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 234 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не да ме изнасмеа...та дури паднав од столот на кој што седев
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
greatest clicks
Брачен договор на кумановски начин Приказната е следнава: дечкото дошол во нет кафе во Куманово и рекол дека треба нешто да напише за суд. Вака или онака, документот доаѓа до мене, односно до вас. Се работи за "услови за понашање" кои тој и ги препишува на својата жена. Просто неверојатно! |
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Внеси реплика | страница <1 1617181920 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |