|
После смртта... |
Внеси реплика | страница <1234 28> |
Автор | |
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
6 feet underground? se nadevam deka se zaebavas....
|
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
blackxxsheep
Нов член Регистриран: 31.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne be, ozbilno |
|
Nikogas.
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahahahaha bidete sigurni deka jas ne odam tamu....ne se pikam jas tamu! |
|
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
more ke ides i oro ke igras, samo pocekaj edno 120 godini do togas
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Posle smrta dushata ke bide oslobodena od site tezini koi shto i gi trupame i ne gi reshavame na vreme.
Posle smrta svetlina, neizmerna ljubov |
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaci duh
|
|
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hmm...bi sakala da sum duh..... |
|
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Штрумфета, и јас еднаш слушнав едни стари луѓе како велеа дека имало некаде некоја крава што давала по 80 литри млеко дневно, ама ни јас не верувам во тоа |
|
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ма јок, мислењето се знае, за други кравата не ме замисли тука сега ја жалам, а нема потреба од прашање затоа што не ми треба прашање за да одговорам, после све затоа е и форум, за да си дадеш свои мислења наели???? али стварно многу млеко давала завали кутрата крава, се изживувале врз неа
|
|
|
|
White Eagle
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 182 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Баш ме интересира размислувањето на Pravoslavie за оваа тема, ама изгледа ја немаме таа чест.Иначе лично мене,најлогична ми изгледа реинкарнацијата.Колку е почудно да се родиме 2 пати отколку еднаш?Исто така логично е рамислувањето и на атеистите дека нема ништо после смртта,само ќе не јадат црвите.Имам слушнато дека после смртта телото губи 7 грама од својата тежина,според некои дека тоа е тежината на душата.Исто така некои луѓе кои се разбудиле од клиничка смрт,тврдат дека виделе тунел со светлина.Дали тоа е пат кон друг свет,кон бог или само имагинација на умот, која трае неколку секунди пред негово згаснување?
|
|
Ако ти е лошо ич не се грижи,утре ќе биде полошо.
Ако си среќен ич не се сеќирај,ќе помине. |
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако си ја читала книгата карма не е така таму напишано!онолку колку шо си грешел толку пати ќе се вратиш и тоа од страна на твојата жртва за да го прешивееш она што таа го доживеала ,а и да се искупиш за да одиш во рајот |
|
bazo
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група Регистриран: 14.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 64 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Makedonskiot narod prifajka se', osven negovata maticna religija. Koj e toj sto veruva deka posle ova sto go narekuvame zivot ke stane peperutka ??? Tie sto se vo zabluda ili pak ne znaat sto, neka go otvorat svetoto pismo i neka procitaat...A karma e nesto sosem drugo...so ne e voopsto del od nasava religija, jas ne velam deka ne treba da se prifajka nisto drugo osven toa sto e dadeno vo nasava religija...no deka sum ziveel i deka sega ovoj zivot sto go zivema mi e po zasluga od prethodniot...veter i magla ...bla bla bla ...
|
|
Life isnt about waiting for the storm to pass... I'ts about dancing in the rain.
|
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и јас не верувам во задгробен живот!затоа и си го живеам животот како што сакам и умеам најдобро!
|
|
vd
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1539 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobro, nee li dovolno site tie bibliski i k*ranski obajnuvanja za postoenje na gospod, za postoenje na zivot posle smrta, vecen zivot! Lugeto sto ne veruvaat vo ova togas ne veruvaat ni vo Gospod. Inace glupavo e deka otkako ke umres ke se pretvoris vo nesto durgo, zivotno!!! pff !
|
|
Внеси реплика | страница <1234 28> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |