|
Чанти |
Внеси реплика | страница 123 240> |
Автор | |
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 22.Јули.2008 во 14:33 |
Носите ли чанти , ташни, торби...? Какви сакате и што се носите во нив?...
Јас ги обожавам, не знам и сама колку парчиња имам... Најмногу сакам големи од типот на торба, во која собира се и сешто... Најпрактични ми се за секојдневна употреба... А што се носам во нив... понекогаш и сама не знам...
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова е веќе уметничко дело...
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas nosam epten mali tashni za izleguvanje navecher, samo kolku da soberat pari, gumi za dzvakanje i labelo ako imam dzebovi, ne ni nosam tashna
za preku den nosam sredno golemi tashni i ima dosta raboti vo niv, zavisi kade odam i zoshto sum izlezena parichnik, penkala, lichna karta, sjaj za usta, palomi, nekoi obetki od lani, sitni pari, avtobuska karta od lani, disketa za komp, pa i indeksot go mknam nekogash, zaboravam da go izvadam i taka se i svashta moze da se najde, zatoa sakam povekje mala tashna oti koga nosish takva, go zemash samo ona shto navistina ti reba, a ne pola pokukjnina |
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo mojata canta uste na popot sapkata fali
Sakam torbi, za da moze vnatre celata pokuknina da mi ja sobere...Kaj i da e, brat mi ke pocne da mi gi frla niz balkon Najmnogu sakam crni tashni...nekako mi odgovaraat na se... Momentalno imam nesto slicno ko kafeavata...samo sto ne e PRADA |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А бе прада-брада не е важно... важно шо викаш покуќнината да ти ја собере... ако те стемни некаде да има од каде јорганче да си извадиш...
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ДА НОСАМ СКОРО СЕКОГАШ, И САКАМ ГОЛЕМИ ТАШНИ,НЕКОГАШ ЈА ПОЛНАМ СО ГЛУПОСТИ НЕКОИ КНИГИ,ВЕСНИЦИ....САМО НИКОГАШ СО ШМИНКА.......ИЛИ ПАК ПО ГОЛЕМ НОВЧАНИК ВО КОЈ ГО СОБИРА И ТЕЛЕФОНОТ.....САМО ТОА
МОМЕНТАЛНО МИ ФАЛИ ЦРНА ТАШНА |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да можам и куфер ке носам со мене Нема што немам у ташна.
Влажни марамици за лице па за раце па за ова па за она Па цигари па тел па уште една кутија цигари па овчаник па дезодоранс па парфем па освежувач за тело абе све... |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
emilyXX
Група Регистриран: 05.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 53 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tasna nosam sekogas. Goleminata zavisi od prigodata i potrebata. Ali sekogas mi se uredno izbrani rabotite sto gi imam zoso nejkam da mi tezi za dzabe. Sekogas moze da najdam vo mojata tasna bez razlika kaj idam neseser so sminki sprej za telo parfem mobilen kluc mastiki ogledalo novcanik, a ako e epten mala samo mobilen pari i sjaj. Ali preferiram od pogolemkite zosto mi gi zadovoluvaat osnovnite potrebi
|
|
Just Be Who You Wanna Be...Not What Others Wanna See!!!
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница 123 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |